Bicicleta Rosie

Posted by

 Si anul acesta, cei de la Coca Cola desfasoara o noua editie a campaniei Bicicleta Rosie, campanie prin care se vor da din nou, prin tragere la sorti, 300 de biciclete celor care se inscriu in competitie. Pe langa aceste 300 de biciclete, se mai dau inca 10 biciclete catre 10 bloggeri pasionati care se vor inscrie intr-o competitie separata si vor indeplini cu succes sarcina zilei.

Aceasta urmeaza a fi anuntata in perioada 04 – 10 iulie pe unul din blogurile pe care se desfasoara campania, adica pe unul din blogurile de mai jos:

  • arhiblog.ro
  • cabral.ro
  • portocalamecanica.ro
  • sebastianbargau.ro
  • piticu.ro

Daca ai blog si doresti sa intri in cursa pentru o bicicleta rosie, trebuie sa scrii cel putin 2 articole care sa trateze cel putin 2 dintre cele 5 teme dezbatute pe blogurile participante la campanie (adica cele de mai sus).  De asemenea, cred ca va dati singuri seama ca trebuie sa puneti link catre bicicletarosie.ro si sa lasati un comentariu sau trackback catre unul din blogurile din campanie.

Cei 5 bloggeri vor juriza articolele voastre, iar vineri 13 iulie se vor anunta bloggerii norocosi care pot participa pe noua bicicleta la tura de pe 14 iulie, in parcul Izvor.

Pentru cei care nu au blog sau sunt mai lenesi (asa ca mine) se pot inscrie aici pentru una din cele 300 de biciclete date prin tragere la sorti.

P.S. Deja puteti vedea doua dintre teme la Arhi si Cabral.

P.S.2 Astept sa vad bloggerii ploiesteni care se plangeau ca nu au bicicleta pentru Kilometrul Verde ca vor intra in competitie. Nu de alta, dar eu sunt cam lenes sa ma bag si eu, chiar daca imi doresc o bicicleta si m-ar bucura tare mult sa stiu ca una din cele 10 biciclete a venit la Ploiesti.

5 comments

  1. Buna informatia, ma bag cu siguranta, mai ales ca eu imi doresc o bicicleta rosie albastra sau galbena sau orice alta culoare ar avea. Ms de pont!

  2. adica trebuie sa scriem pentru 2 bloggeri cum ar veni? nu da fiecare blogger cate 5 cerinte, nu? Ca nu prea inteleg.

  3. Pe fiecare blog apare o tema, adica in total 5 teme de abortat, din astea 5 alegi minim 2 teme.

    Lamurit?

Comments are closed.