Bine ai venit in blogosfera, Marta!

Posted by

marta_usurelu Unii spun ca blogosfera e ceva naspa si se dezic de ea. Altii spun ca blogosfera este formata din cei mai faini oameni pe care i-au putut intalni. Adevarul ar putea fi undeva la mijloc, dar tot ce pot sa spun este ca astazi blogosfera a castigat un om valoros.

Am invatat, de-a lungul anilor, ca fiecare om care isi deschide un blog, e liber sa faca absolut ce vrea pe blogul lui. Sa critice, sa laude, sa scrie pe bani sau chiar si sa evite anumite subiecte mai sensibile, daca doreste asta. Cu toate acestea, noi, oamenii, avem asteptari de la ceilalti, asa am fost invatati si crescuti; prin urmare, si eu am asteptari mari de la proaspatul blog pe care ti l-ai deschis.

Am sa le enumar mai jos, cu argumente si poate, daca vor coincide si cu asteptarile altora, vei tine cont de ele.

1. Ma astept sa gasesc pe blogul tau lectii de antreprenoriat

In timpul scurtelor perioade in care vietile noastre s-au intersectat, am invatat cateva lectii importante despre antreprenoriat. Cred ca ar putea fi multe alte lectii pe care sa le invat atat eu, cat si publicul care iti va citi blogul. Pana la urma, esti antreprenor, unul de succes si sunt sigur ca ai putea sa impartasesti si altora din micile secrete de zi cu zi ale conducerii unei afaceri despre care toata lumea striga sus si tare ca se duce in jos.

2. Ma mai astept sa citesc la tine despre social media

Dar pentru ca stiu ca iti place sa faci lucrurile altfel, mi-ar placea sa scrii despre social media… mai altfel. Am deja un expert in social media pe care il urmaresc, si are si un blog dedicat pe social media. Nu vreau inca un expert (chiar daca stiu ca esti), vreau sa vad parerile unui om care reuseste intotdeauna sa puna la masa cei mai „rai” bloggeri si cele mai „dure” agentii, asa cum nimeni altcineva nu reuseste. Trebuie sa fie un secret in asta si, de vreme ce esti printre putinii oameni din Romania, care reusesc cumva sa se impuna in cele doua tabere, ma gandesc ca ai putea impartasi cate ceva din zona asta pe blog.

3. Ma astept sa vad poze din locurile in care calatoresti

Am vazut ca te plimbi mult, in locuri foarte faine din intreaga lume. Candva, am sa ajung si eu prin locurile respective, dar pana atunci, cred ca as putea gasi inspiratie citind articolele tale din aceasta categorie.

Imi cer scuze daca asteptarile mele tind sa para sfaturi, nu-s in masura sa iti pot da sfaturi, sper sa nu le interpreteze nimeni asa. Nu ramane decat sa iti mai urez inca o data Bine ai venit! si sa asteptam cu interes articolele tale.

P.S. Chiar sunt curios cand mai ai timp si sa scrii pe blog.

P.S.2 Voi fi cel mai okay-ut comentator al tau.

P.S.3. La mine in blogroll se intra destul de greu, in general doar in primele zile ale lunii ianuarie, dar promit sa fac o sedinta extraordinara zilele acestea cu toate personalitatile mele (Dragos, Haotik, Legendary Traveler) si sa decidem prin ordonanta de urgenta intrarea ta in blogroll. Pana atunci am executat de urgenta adaugarea feed-ului, pentru a nu rata niciun articol.

P.S.4. Am vazut ca domeniul MariaUrsuletu.ro este liber si prima oara am fost derutat, crezand ca nu am scris eu corect adresa blogului. Cred ca trebuie cumva rectificata aceasta eroare! 🙂

5 comments

Comments are closed.