Ce este internetul?

Posted by

staupenet Asta m-a intrebat Tudor acum… pe la inceputul verii. Si dupa cum vedeti, m-am grabit sa-i raspund. Au fost multe momente in care, din cauza supra-aglomerarii, ma gandeam sa-mi asum faptul ca nu ii pot raspunde niciodata si ca mai bine renunt si imi asum asta. Dupa care mutam task-ul in calendar cu 2-3 zile, si tot asa, pana cand am gasit acum, la inceput de toamna, putin timp pentru a-i trimite un raspuns.

Ce am scris eu despre internet si despre inceputurile internetului, puteti citi la el pe blog intr-un articol la care am muncit 3 luni de zile. De fapt, am muncit o singura ora, poate doua, atunci cand am reusit sa gasesc timpul necesar si pentru asta.

Sper sa vi se para interesant ce am scris acolo si sa lasati comentarii si intrebari. Am sa urmaresc vreme de cateva zile articolul si am sa va raspund. De asemenea, daca aveti un raspuns scurt la intrebarea Ce este internetul? il puteti lasa intr-un comentariu aici, daca e un raspuns mai lung si ai si blog, cred ca Tudor va fi mai mult decat fericit sa posteze raspunsul tau sub forma de articol la el, pe blog.

2 comments

Comments are closed.