Blog Meet Iasi – 3 Martie 2011

Posted by

Cu ocazia venirii atator oaspeti de la Bucuresti, Ploiesti, Arad, Brasov si alte orase pe care nu le-am invatat eu la geografie bloggerii ieseni s-au hotarat sa ne intampine cu bratele deschise si au oraganizat un blog meet de intampinare cat au putut de repede.

Lavinia Biberi mi-a dat de m-a julit,  cauta o foaie sa faca „prezenta” la blog meet. Mi-am oferit eu repede agenda. Stiti voi agenda aia mica pe care au incaput numele voastre la PH Blog Meet. Si a venit raspunsul. E prea mica. Dragi mei Ploiesteni, promit sa vin cu o agenda mai mare pentru lista de la blogmeet-ul viitor. Voi trebuie insa sa imi demonstrati ca intradevar agenda care am folosit-o la editia a II-a era prea mica si neincapatoare pentru prezenta numeroasa de data viitoare.

Andrei Cismaru si Chinezu fac in continuare misto de mine ca scot mereu un cablu de pe undeva, bun la ceva. Cred ca in curand se asteapta sa am direct implementata in mine o mufa usb prin care sa ma conectez la … (ghiciti la ce?) ….. la GPS.

In rest ca sa il citez pe Andrei, is oameni faini la Iasi. Defapt asa cum am mai spus-o si in articolele mele de calatorie partea de nord a tarii nu e Romania sau aia e adevarata Romania, asa ca nu ma mira cu nimic ca-s oameni faini.

Un lucru care mi-a placut, au si ei oameni noi care acum vor sa isi faca blog, care pasesc timid intre randurile bloggerilor deja consacratii ai comunitatii. Inca odata va spun, nu musca nimeni din voi, indrasniti si veniti la blog meet-urile de la voi din oras ca nu musca nimeni din voi.

Am mai cunoscut o groaza de oameni, dar pana nu am lista e mai greu sa pun si linkurile carte ei, o sa ii rog sa ma ierte pentur aceasta scurta aroganta.

Pozele le scot maine, ca adorm pe tastatura daca mai stau sa scot si pozele. Si maine e o alta zi greea cu un live blog meet sper eu.

 

4 comments

  1. A fost fain. Chiar mă bucur că am fost și iau. Când am ajuns acasă mi-am dat seama că defapt nu m-am prezentat când vorbeam cu tine 🙂

  2. Nu stiu de ce s-a dus in spam comentariul tau abia acum l-am arpobat, poate mai ajung pe la voi la vara, vedem.

  3. Astept cu drag urmatorul eveniment, deoarece din pacate n-am putut sa ajung. Ne vedem la vara 🙂

    1. Nu am nimic impotriva sa ne vedem, poate pana atunci afli si cum te cheama. cu nume de genu „Anunturi Iasi” am o regula foarte simpla, remove link.

Comments are closed.