Blog Meet Ploiesti

Posted by

Pana la urma, am ajuns si eu la intrunire. Nu prea stiu bine cum s-au derulat lucrurile de am ajuns dar stiu ca scriam un mail important pe fuga la munca, apoi o goana „nebuna” cu max 80km/ora la o ora de trafic intens pe un drum plin de bucuresteni care se duc la munte. Apoi la blog meet. Nu stiam daca ajung, daca nu vine ploaia si imi schimb gandurile inainte sa ajung la intrunire, nu stiam nimic.

Prea multe pareri nu o sa am nici pro nici contra, pentru ca am ajuns pe partea de final. Am inteles ca nici nu am prins pe toata lumea asa ca nu stiu nici cati au fost sau cine a fost exact. Dar furam noi lista cu participanti de pe undeva, nu-i bai. (Sa fie oare la organizator ?)

Deci ca o parere generala totul a fost ok sau aproape ok, nefiind de la inceput nu prea am cum sa-mi dau cu parerea, si in plus ce putea sa nu fie ok. Ce nu mi-a placut? Mai baieti, erau fetele alea 2 frumusele foc acolo intr-un „colt” si nici nu le-ati bagat in seama, Florentina si Andreea. Inteleg ca exista tot felul de polemici si subiecte „fierbinti” de dezbatut, dar daca nu le bagati in seama data viitoare nu or sa mai vina. Si mi-a soptit mie o pasarica ca nici la inceput nu au fost prea bagate in seama. O sa am grija data viitoare sa le pun langa Cristina Cirsteea ca si ea parea mai timida data trecuta, macar daca se vor plictisii vor discuta de ale fetelor.

De asemenea uni stiu ca tin mortis sa aud ce au de spus si cei mai timizi, ca cine stie ce secrete ascund, @militaru stie ca sunt „cosmarul” lui cand vine vorba de asta.

In rest pe langa fete care nu stiam nici ce blog au,  mai era langa mine un baiat ciudat cu care nu am apucat sa vorbesc mai mult de 3 vorbe si inca 3 pe care am reusit sa-i memorez cat de cat: Sadak, Zorin si Waven.

Pe langa cei enumerati mai sus au mai fost prezenti la eveniment Raavi, Vali (fotograful nostru nelipsit), Vlad si poate si altii care nu i-am prins eu cand am mai venit.

2 comments

  1. hehe. Ne-au bagat in seama, cum sa nu?! Doar ca mie, cel putin, mi-a facut placere sa ii ascult. De altfel, nici nu prea am experienta in domeniu cat sa pot vorbi …atat de mult despre asta. Sigur ca voi veni si data viitoare! 🙂 Iar pe Cristina Cirstea o cunosc deja.
    Hm… multumesc de compliment 🙂

  2. Imi pare rau ca nu am ajuns de la inceput, eram asa de obosit incat a doua zi nici nu mai stiam cum aratati, asa ca sa ma trageti de maneca pe strada daca vedeti ca nu va stiu.

Comments are closed.