Bloggeri prahoveni va multumesc

Posted by

Povestile ar fi multe de spus, si se gasesc usor povesti de spus, dar imi vine in cap una singura, foarte specifica, si chiar daca nu o sa dau nume probabil respectivul o sa stie ca e vorba de el, sau poate nu.

De multe ori imi cereti ajutorul, nu conteaza ca sunt la munca, nu conteaza ca am si eu treburile mele, imi fac timp sa ma gandesc si la micile voastre probleme. Imi ia 10 minute ca sa va ajut, stiu, dar stiti voi oare ce insemana o intrerupere de 10 minute intr-un fisier cu 10 mii de lini? Inseamana ca trebuie sa o iau aproape de la capat.

Zilele trecute imi cerea ajutorul cineva, si desi eram la munca mi-am facut timp sa ajut. De curiozitate m-am uitat in blogroll, nu dau doi lei pe blogrollul cuiva si nici nu tanjesc sa ajung acolo.

Ieri respectivul mi-a cerut din nou ajutorul, o prostie dar daca tot eram pe blogul lui sa vad de ce nu-i merge, nu stiu de ce mi-a sarit in ochi iar blogrolul si am putut sa observ ca Bogdan avea deja actualizat linkul catre doicin.ro, dar de mine nici urma in blogroll. Apropo Bogdan, inca o data felicitari pentru alegerea facuta.

Nu am putut sa ii spun, du-te si cere ajutorul unuia din cei pe care ii ai afisati in blogroll, nici macar nu i-am putut spune in fata, sti ar fi frumos sa ma bagi in blogroll si pe mine, nu am putut face asta, mi se parea atat de josnic sa cer acel link care oricum nu avea nici o valoare pentru mine. Dar nu pot sa zic ca absenta lui nu m-a deranjat.

Si revenind la titlu, va multumesc din suflet pentru suturile pe care mi le tot dati, nu fac decat sa ma faca sa merg mai departe, eventual in directii in care nu exista blogosfera sau bloguri. Sunt atat de multe lucruri misto in care pot sa imi consum energia.

Si nu, nu renunt la blog, mi-e prea drag ca sa renunt la el vreodata, dar cred ca se apropie timpul cand prioritatile din viata mea se vor schimba din nou.

2 comments

  1. haotik, nu incetezi sa ma uimesti:) ai atita tupeu (in sensul bun) uneori, de exemplu cind ne-am intilnit ultima oara si negociai diverse cu colega mea pe care abia o cunoscusesi, nu zic mai mult ca citesc si altii blogul, iar acum ti-e jena sa ceri un lucru minor, normal, nici pe departe josnic, de la cineva care ti-e dator.

    apropo, ce e aia blogroll?

Comments are closed.