Bloggerii din Campina

Posted by

Nu sunt multi, lucrez cred ca de 6 luni la lista asta si abia cu greu am strans 4 bloggeri din acest oras. Daca va intrebati ce legatura am eu cu orasul Campina, e orasul in care m-am nascut, in care am iubit si in care mi-am petrecut primi 20 de ani din viata. Eu sper ca intr-o zi cu soare sa iasa toti la o bere, sa stea de vorba, sa se cunoasca, si de ce nu sa venim si noi sa ii cunoastem. De asemenea sunt oricand bineveniti la blogmeeturile de la Ploiesti.

Ela Dobre

Raluca

Sabin Marcu

Vlad Pahontu

Zidaru Nicolae

Vali – campina.info

Sper sa mai gasesc si altii, si sa facem o lista cu macar 10 dintre ei. Pana atunci am decis sa scriu acest mic articol, poate il vor vedea si altii si va creste lista de bloguri din Campina.

 

14 comments

 1. Nu ai în listă cea mai cunoscută bloggeriță din Câmpina dar ai cel puțin 1 blogger care nu este de acolo. Și o faci de 6 luni … fără supărare, dar chiar nimic din ce am spus eu în preambulul listei bloggerilor ploieșteni nu ai citit?

 2. Cati bloggeri atatea definitii. As putea scrie un articol doar despre definitia mea despre blogging.

 3. Mai da eu ca m-am nascut in Campina nu contez? 😀 Ca si eu as vrea sa fac parte din aceasta mica dar scumpa blogosfera 😛

  Si stiu ca sunt activ in blogosfera craioveana, dar nu ai ce-i face 😛

 4. E vorba de blogurile pe care gasesti informatii din Campina, care compun o blogosfera locala, nu cei care au trait odata pe acolo.

 5. Au trait, au plecat, au revenit, revin nu se stie :))) Acum ma gandesc la ceva de genul, transferuri in blogosfera, care transfera pe cine :))

 6. Si eu sunt blogger si sunt din campina 🙂 . Si chiar cunosc cateva persoane din lista deja existenta 😀 .

 7. Nu-mi zic blogger 🙂 nici nu sunt, doar urmaresc cateva sute de bloguri in reader, pe twitter… sunt la curent sa zic cu noutatile din social media..

 8. Nu stiu de ce, abia acum citesc articolul asta. Mai sunt ceva bloggeri, dar nu sunt tocmai cu norma intreaga… e pacat ca nu suntem mai multi.

 9. Mai sunt Dragos, insa nu se promoveaza, scriu in anonimat si se multumesc cu vizitatorii din motoare.

Comments are closed.