BlogMeet-urile nu sunt sedinte parlamentare

Posted by

Aud deseori ca nu s-a stabilit nimic la un blogmeet deci a fost pierdere de vreme. Si am stat si m-am gandit daca trebuie sa se dea legi la un blogmeet sau sa se  stabileasca ceva. Eu zic ca nu. Blogmeet-urile sunt prilejuri de a invata, de a venii cu idei si a le prezenta in fata altora care au aceleasi pasiuni ca si tine, de a iti venii idei care sa le aplici dupa ce ajungi acasa. Cam asta trebuie sa faca un blogmeet. 

La ultimul blogmeet bineinteles ca iar nu s-a stabilit nimic, nici nu stiu ce naiba era de stabilit ca degeaba se stabileste ca vom sustine nu stiu ce cauza sociala daca atunci cand vine vorba sa scriem pe blog despre ea nu vom scrie.

Dar la blogmeturi se nasc idei, unele chiar foarte misto cum e cea care a iesit chiar a doua zi pe piata chiar in urma ultimului blogmeet. E vorba de un pachet de hosting creat special pentru bloggeri, o sa va spun de el in curand, mai stiu si alti care au avut diverse idei sau au invatat lucruri noi in urma blogmeet-urilor pe care le fac. Si poate nu au avut niciodata rezultate extraordinare, dar incet incet unii au trecut pe domenii platite, fie ca e un .eu sau un .ro Blogosfera a evoluat, presa ne-a mai bagat si ea din cand in cand in seama, numarul bloggerilor activi a crescut. Uneori au fost si incercari de parteneriate, alteori au fost si alte lucruri faine facute in comun.

Si mergem mai departe cu ele, desi cumva eu tot mai sper sa fac rost la un moment dat de o sala.