Cum o ceri in casatorie?

Posted by

Mie imi plac lucrurile simple, fara prea mult buzz, fara prea multa lume atunci cand e vorba de chestiunile din interiorul meu. Asa ca cererea mea in casatorie a fost mai mult o conventie si spre rusinea mea nici macar nu-mi aduc aminte daca a fost un moment special cand am facut-o. Cred ca nu.

Insa nu se intampla la fel in cazul cumnatei mele care a trait o intreaga poveste, cu cerere in casatorie la castelul Peles, cu  multe peripetii si multe amintiri deosebite. Si pentru ca totul a fost aproape perfect au facut si filmul povestii lor. Iar cei care l-au facut au fost artisti, asa cum si cei de la Coriolan sunt artisti in ceeea ce creaza ei.

Si daca ma intrebati ce lipseste in fimul de mai sus ca sa fie perfect cred ca un singur lucru, bijuteriile marca Coriolan. Si nu prea mai am ce sa va mai spun ca spune filmul totul.

P.S. Daca castig inelul va promit ca va ajunge pe mana miresei din film. Ca pana la urma e filmul ei, si daca nu-mi citeste blogul (desi ma indoiesc) o sa ii faca o surpriza placuta „proaspat-sotul”.

P.S.2 Daca ajung vreodata sa imi permit ceva banuti pentru un film, deja stiu cu cine voi lucra, mai ales ca am stat la masa la nunta cu cei doi realizatori/regizori de film.

4 comments

  1. Multumim Dragos! Ne-ai facut o surpriza placuta 🙂
    P.S. Normal ca iti citesc blogul 😛

  2. Filmuletul e foarte ok, doar ca cei care a montat a uitat un cadru cu zoom in care n-avea de cauta. In rest, ideea e super, melodia la fel.
    De curiozitate, cum se numeau regizorii, erau din Ploiesti?!

  3. Nu erau din bucuresti, am vazut si faza cu zoom dar cine stie ce au avut ei in cap aolo, aveam pe undeva cartea lor de vizita dar nu stiu unde e, oricum daca aveti nevoie stiu cum sa dau de ei prin buburuza.

Comments are closed.