BlogosPHera ia 30% din premiile campaniei #refinantare BCR

Posted by

Inca odata pe ziua de azi, cei din blogosfera prahoveana au demonstrat ca blegosPHera a murit de mult. Degeaba scriu ziarele, degeaba ne critica diversi, ceea ce am sadit in urma cu mai bine de un an a inceput sa creasca si sa produca flori daca nu chiar fructe.

Astfel a doua oara pe ziua de azi am aratat ca existam, ca contam, si ca ne dezvoltam in continuare. Trei dintre noi au iesit pe locul 3, sincer nici nu meritam mai mult, dar pentru inceput zic eu ca e bine. E un stimulent dar si o confirmare ca suntem pe drumul cel bun.

Si totusi 30% e un procent extraordinar daca stam sa ne gandim ca sunt … 44 40 41 de judete? Felicitari Kriogen si felicitari 3Ditorial pentru munca depusa si rezultatele obtinute. Voi cu jocul vostru ca nu putea sa-mi vine mie ideea. Si nici nu ati zis nimic. Asta asa ca sa felicit si pe alti 2 bloggeri care s-au implicat in campanie dar mai asa din umbra.

Felicitari si celorlati participanti la concurs cu exceptia unuia singur caruia am sa ii spun un singur lucru. Cine se aseamana se aduna.

3 comments

  1. Felicitari! Nici nu ma asteptam sa nu castigi un premiu!
    Dar cine e acel individ cui nu-i spui numele?

  2. Te las pe tine sa ghicesti. Sa zicem ca trolii nu conteaza, de aia nici nu dau nume.

Comments are closed.