Ce am castigat cu #refinantare BCR

Posted by

Am promis ca va arat ca eu am castigat mai mult din campania #refinanare initiata de Blogal Initiative si acum sunt pregatit sa vin cu cifre care sa arate clar ca nu imi doream locul 1 si ca castigurile doobandite in cadrul campaniei sunt mai mari decat insasi marele premiu.

O sa ziceti ca am inebunit daca spun ca eu am castigat mai mult de 1500 de euro din campanie fara sa fi castigat bani dar lucrurile nu stau chiar asa. Daca as fi castigat marele premiu datorita unei conventii de bun gust intre cei care am facut reclama Refinantare BCR, premiul s-ar fi impartit la 4 deci rezulta un 375 de euro partea mea. Deci daca castigam locul 1, defapt banii pe care ii castigam erau 375 de euro.

Ei bine pentru 3 zile in cadrul Social Media Camp am platit 200 de euro. Si acum sa fim seriosi, poate sa vina si Bill Gates sa faca scoala cu mine, cata informatie poate acumula in 3 zile creierul meu? Si atunci va intreb daca informatia pe care pot sa o bag in cap timp de 3 zile de la mai marii bogosferei ma costa 200 de euro, oare cat valoreaza o luna de observatii si analize asupra campaniei BCR din care eu unu am invatat foarte multe.

Stiu o sa veniti cu dalea, hai frate ne lasi cu castigurile tale imaginare. Ei bine castigurile astea imaginare se vor transforma in castiguri absolut reale daca discutile pe care le port zilele acestea cu doi clienti se vor finaliza si voi venii cu doua campanii pentru blogosfera prahoveana. Si cum altfel sa imi fac planul de campanie daca nu pe baza cunostintelor acumulate din campaniile pe care le-am facut gratuit dar si din campania BCR, unde credeti-ma ca am invatat si inteles foarte multe lucruri.

Pe langa lucrurile invatate am avut si de castigat asupra faptului ca am aratat clar ca am idei bune, ca pot face lucuri misto, si reclama a fost serioasa pentru ca asa s-a dorit nu pentru ca nu as fi putu face una mai amuzanta. Am capatat si vizibilitate mai mare, am capatat probabil si niste trafic.

Am capatat si o imagine mult mai profunda asupra blogosferei si a modului in care evolueaza, se dezvolta, reactioneaza in diverse situatii.

Cred ca nici nu sunt in stare acum sa punctez toate castigurile oferite de aceasta campanie. Dar cum spuneau si altii, toata lumea a avut de castigat din aceasta campanie, si eu clar am castigat mai mult decat 375 de euro.

Asa ca pentru mine era total neimportant daca castig sau nu locul unu, nici nu consider ca meritam locul respectiv, nici nu ma asteptam sa castig locul respectiv. Si oricum eram foarte multumit.

Ce mai imi doresc? Sa fiu ales unu din cei 10 „ambasadori” pe care Blogal Initiative ii va alege pentru a derula mai departe campanii. Este si unu din principalele motive pentru care m-am bagat in campanie, nici un caz pentru premii.

7 comments

 1. Felicitari pentru premiul si pentru toata implicarea de care ai dat dovada. Sper sa ajungi in „consiliul” BL.

  Ne vedem la Paraul Rece! 🙂

 2. Perfect de-acord. Sa vezi ce tip de continut se potriveste mai bine pe ce platforma si alte variante de teste sunt priceless cum zice reclama MasterCard.

  Dar nu ar fi stricat un IPad… :p

 3. Dragul nostru Dragos, echipa Get Inspired te saluta si te felicita din toata inima!

  La cat mai multe campanii si cat mai multe premii castigate!
  Inspiratie 🙂

 4. Rar mi-a fost dat sa vad atatea cacofonii si typos intr-un text atat de mic. Bafta in continuare 🙂

Comments are closed.