Ice Bucket Challenge

Posted by

Inca de cand am vazut micul bazin de afara, m-am gandit ca e un prilej bun pentru o experienta noua in viata mea si s-a implantat ideea ca trebuie neaparat sa fac baie in el. Asa ca a doua zi am pregatit selfie-stick-ul pe post de stabilizator si telefonul pentru a filma experienta. Ceea ce a iesit, veti putea vedea mai jos.

E drept ca nu era o galeata cu gheata, ci mai mult o galeata in care am intrat cu totul; oricum, senzatia este unica si merita incercat macar o data in viata. Dupa, s-ar putea sa va placa si sa incercati mai des. In plus, un dus cu apa rece e mult mai nasol decat scufundarea intr-un bazin cu apa aproape inghetata.

Acum sa nu credeti ca e asa de nasol cum pare in film, sunetele scoase de mine sunt asa, mai mult pentru impresie artistica, sa dati un like pe youtube. Dupa mine, la vreo ora s-a dus o domnisoara si a stat linistita vreo 20 de secunde in apa rece, iar un batranel a mai alergat si prin toata curtea cu zapada vreo 5 minute, dupa care statea pe prispa si parea ca a uitat sa mai intre inapoi in SPA. Asa ca nu eram nici primul, nici ultimul care face baie in butoiul de afara la temperaturi sub zero grade Celsius.

Oricum, daca ar fi sa aleg intre scufundarea intr-o astfel de „cada” si un dus cu apa rece, as alege cu siguranta cada, pentru ca senzatia oferita de un dus cu apa rece mi se pare mult mai greu de suportat. Adica am incercat si eu de cateva ori dusurile scotiene si nu prea mi-au placut.

2 comments

  1. Se pare că stai bine cu inima … eu nu aș recomanda așa ceva fără un consult din partea unui cardiolog în prealabil.

Comments are closed.