Lobogo, pensiunea cu program pentru antreprenori

Posted by

Dupa cum va spuneam inca de la inceputul anului, o sa vreau sa am parte mai des de calatorii si de experiente frumoase si interesante. Chiar diseara cred ca pregatesc una, o idee nebuneasca, pe care sunt curios daca sunt si in stare sa o duc la bun sfarsit. Nu va spun azi despre ea, va spun zilele urmatoare.

La Lobogo am mai fost si anul trecut si am scris despre locatie, partie si spa aici, aici si aici. Nu are rost sa reiau. Partea buna e ca anul acesta am avut parte de mult mai multa zapada; partea proasta e ca m-am dat mai putin si am ramas cu destule puncte pe cartela. Per total, cred ca a avut un efect benefic pentru genunchi; oricum, dupa prima zi ma dureau toti muschii, iar genunchiul devenise ultima mea problema.

Probabil va intrebati de ce spun ca are program pentru antreprenori. Ei bine, in cursul saptamanii, instalatia de cablu porneste la ora 13:00, numai bine sa ai 4 ore dimineata disponibile pentru a putea rezolva din problemele firmei sau pentru a duce la bun sfarsit o parte din task-uri daca esti freelancer. Sau, de ce nu, pentru a scrie pe blog daca esti blogger si aceasta activitate iti aduce destule venituri incat sa iti permiti sa te bucuri si de partie si de scris.

De la ora 13:00 te poti da pe partie pana la 9 seara, sau mai bine zis, cat te tin picioarele, ca nu am vazut pe nimeni sa stea mai mult ca mine pe partie si chiar si asa, pe la ora 5-6 am capitulat glorios. E drept ca din ce am observat, aglomeratie se face seara, cand lumea vine sa se dea pe nocturna. Ma gandesc ca sunt de prin zona si dupa ce termina programul la job, vin sa se relaxeze cateva ture pe partie sau in bazinul cu apa sarata si sauna de la SPA-ul din interiorul complexului.

Conexiunea la internet nu este una foarte grozava, cel putin pe laptop nu mergea aproape deloc, dar m-am descurcat de minune cu netul de la Vodafone, care merge excelent in zona, asa ca am putut sa-mi fac linistit treaba.

De ce sa alegi o asemenea locatie pentru vacanta?

E linistita, preturile sunt acceptabile si au mancare foarte buna. Nu stai la coada la teleschi si te poti bucura si de sauna, masaj, bazin cu apa sarata, piscina acoperita si, nu in ultimul rand, un bazin cu apa rece, aflat afara in zapada.

E un plus daca stii ungureste, de exemplu maseuza nu vorbeste o boaba romaneste, dar nu e deloc un impediment daca nu stii decat limba romana. Nu am fost atat de curios sa verific daca cei care nu vorbeau romaneste, stiu sa vorbeasca limba engleza. Vedeti voi, eu nu am o problema cu asta, cata vreme ne descurcam cumva sa comunicam.

Album poze Lobogo