Pe lac la Bucov

Posted by

In cursul weekend-ului, caut sa aloc ceva mai mult timp pentru distractie si relaxare; si chiar daca ieri chiar am avut foarte multe de rezolvat si mai ramasesera destule si pentru astazi, am zis ca macar cateva ore sa ies sa iau aer curat, sa ma relaxez si sa vad un film bun. Printre altele, am decis sa mergem si in Parc la Bucov pentru aer curat si o scurta sesiune foto, negandindu-ma ca o sa am ocazia sa ma plimb pe lacul inghetat si sa admir zona din locul unde vara doar dintr-o barca se poate admira.

Despre film nu prea am ce sa va povestesc, nu a fost tocmai cel mai reusit film, astfel incat sa merite sa va povestesc de el pe blog. Daca totusi va hotarati sa vedeti The 5th Wave, sa nu aveti asteptari prea mari. Cred ca singurul lucru SF in film ar fi fost daca incepea ursuletul „Ted” sa vorbeasca.

In parc la Bucov era frig, iar lacul era inghetat tun. Un pasionat de pescuit incerca sa prinda cate ceva la copca, dar a plecat pana la urma. Zicea ca prinde regine, dar cum eu sunt „un mare expert” in ale pescuitului, va spun ca habar nu am ce peste e ala. Trebuia sa-mi zica de aia de acvariu, daca vroia sa avem o discutie civilizata.

Oricum, mi-a placut plimbarea pe suprafata de gheata a lacului, erau chiar si cativa pasionati cu patinele, dar mi-ar fi placut sa fie o masina din aceea de lustruit gheata care sa faca un mega patinoar pentru toti cei care sunt pasionati de asa ceva. Pana la urma, cat i-ar fi costat pe cei de la primarie o astfel de masina, sa o aiba la indemana in zilele geroase de iarna si sa dea macar un mic lustru lacului?

Am facut cateva poze, nu prea multe, ca imi ingheta mana pe telefon, dar sper sa va placa.

2 comments

  1. Fain lacul de la Bucov. Asteptam poze si la primavara cand se topeste gheata si e totul inverzit in jurul lui. Promiti sa ne faci un articol si atunci?

Comments are closed.