Pink Martini with singer Storm Large – Până când nu te iubeam

Posted by

Cand am auzit prima oara melodia, mi s-a parut foarte, foarte tare, desi cumva in mintea mea semana cu The Host of Seraphim, cantat de cei de la Dead Can Dance, ce-i drept nu stiu daca am auzit vreodata melodia in original, care nu este departe de ce canta Storm Large in clipul de mai jos, doar ca pe un tempo ceva mai rapid. Oricum mi-a placut, m-am uitat si ce alte coveruri mai canta artista si sunt unele chiar foarte faine, asadar am ales sa impart cu voi mica mea descoperire si sper sa va bucure si sa va placa la fel de mult ca si mie.

Stiu ca nu obisnuiesc sa mai pun clipuri cu muzica pe blog, noul format nu prea mai permite acest lucru, dar din cand in cand nu strica sa mai existe si cate o exceptie. Asadar va las sa ascultati melodia si va asigur ca desi pare de influenta araba melodia este 100% romaneasca.

Am decis sa pun si originalul, cel cantat de Maria Tanase, mai jos, nu neaparat pentru a compara cele doua variante ale aceluiasi cantec, cat pentru frumusetea variantei originale. Desi mai ascultasem cantece ale Mariei Tanase, cred ca asta mi-a scapat cumva, sau poate doar varianta cantata de Storm Large a reusit sa-mi atraga atentia.