Burse Start Me Up pentru tinerii pasionati de antreprenoriat

Posted by

akcees-logo Despre Start Me Up si proiectele faine pe care le fac cei de la Akcees v-am mai vorbit, cred ca veti putea gasi cu usurinta articolele chiar la recomandari. Am astazi o veste buna pentru voi, si anume aceea ca acestia ofera 15 burse de studiu pentru viitorii antreprenori.

Daca vrei sa te inscrii in programul Start Me Up si eventual sa aplici pentu o bursa de studiu, o poti face la adresa http://startmeup.ro/scholarships/. Trebuie insa sa te grabesti, pentru ca aplicatiile pentru burse se pot depune pana vineri 12 iulie. Acestea se fac cu ajutorul formularului disponibil la adresa de mai sus.

Perioada de desfasurare se afla deja la cea de-a doua editie si va avea loc in perioada 21-27 iulie la Pensiunea Speranta din Predeal. Start Me Up este singura scoala de antreprenoriat, unde participantii genereaza idei si dezvolta concepte viabile de business, sub indrumarea expertilor din domeniu.

Prima ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up a avut un impact major în formarea participanţilor ca viitori antreprenori, i-a învăţat care sunt etapele dezvoltării unei afaceri de succes şi i-a adus faţă în faţă cu unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori români ai momentului. Ne bucură faptul că putem oferi burse pentru participarea în program tinerilor pasionaţi care nu dispun însă de resurse financiare pentru a achita taxa de participare. Le mulţumim companiilor responsabile care ne ajută să oferim acces nediscriminatoriu în program şi care contribuie, prin bursele oferite, la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori pentru România!”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv şi CoFondator Akcees.

Vei avea ocazia sa lucrezi, in cadrul programului, alaturi de cunoscuti antreprenori autohtoni: Dragos Anastasiu (tot il intalnesc eu odata…), Cristina Batlan, Irina Anghel, Cristian China-Birta (asta chiar e o surpriza, nu stiam ca a intrat si el in treaba asta), Bogdan Iordache si multi altii. Nu l-am uitat nici pe Daniel Ramamoorthy, director al grupului de investitii Phoenix Group, care revine si el ca trainer in cadrul programului.

Cei care sprijina evenimentul – si carora trebuie sa le multumesc si eu pentru ca sprijina antreprenoriatul din Romania – sunt: Microsoft, SAP Romania, Okapi Studio, Skobbler, Pensiunea Speranta, TechHub Bucharest, How to Web, Smart Bill, Red Bull, Staropramen, Aqua Carpatica, Domeniile Sambursti, Brandshout, Sketch Group si Blogal Initiative.

Daca ma interebati pe mine, merita din plin sa aplicati pentru aceste cursuri. Eu nu stiu daca am varsta necesara pentru a participa (da, stiu, am un spirit tanar si o minte necoapta). In plus, imi place sa cred ca eu am multe alte ocazii sa invat de la cei de mai sus si prefer sa las locul tinerelor sperante care poate reusesc sa invete mult mai multe decat mine. Pe de alta parte, imi pun din nou vesnica intrebare: „De ce aleg sa stau mereu pe margine?„. Lucru care ma face sa ma uit indelung la formularul de inscriere si sa nu fiu in stare sa decid daca sa aplic sau nu.

Start Me Up

3 comments

Comments are closed.