Ne puteti citi si pe Stirili

Posted by

blog_3000_articole Incepand inca de saptamana trecuta, haotik.ro a intrat in lista de surse a aplicatiei romanesti Stirili. Astfel, daca o folositi, ne puteti gasi in zona Bloguri si puteti vedea direct din aplicatie articolele noastre. In felul acesta incercam sa ajungem mai usor la voi si sa ne puteti citi si atunci cand sunteti in tren/autobuz/tramvai/trafic.

Pentru cei ce nu stiu inca, aplicatia Stirili (da, are un nume de ziceti ca l-am ales eu) este un agregator de stiri romanesti pentru Android, prin care poti citi exact stirile care iti plac. Cel mai interesat este faptul ca poti vota stirile care iti plac si cele care nu iti plac, aplicatia invata si pe viitor iti furnizeaza doar acele stiri care iti plac. Faptul ca iti ofera un flux de informatii personalizat il face unic pe piata romaneasca.

Ar fi interesant daca si noi, cei care furnizam stirile respective, am putea avea acces la ceva date legate de articolele care sunt placute publicului respectiv si articolele care primesc rating negativ. Un fel de feedback de la utilizatorii acestei aplicatii. Mai ales ca ai optiunea sa blochezi o sursa de informatii apasand lung thumb down. Cred ca ar fi interesant sa vezi in procente care sunt cele mai blocate surse de stiri. Asta daca cumva sunt transmise la server astfel de date si nu sunt memorate doar in terminalele celor care folosesc aplicatia.

Mai mult, daca ai un site/blog care are continut romanesc si nu este inca prezent in lista de surse, poti sa folosesti butonul „Solicita sursa” pentru a cere celor ce se ocupa de aplicatie sa adauge sursa respectiva in aplicatie.

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play.

8 comments

  1. „Astfel, daca o folositi, ne puteti gasi in zona Bloguri si puteti vedea direct din aplicatie articolele noastre.” – In afara de blogul tau, ce alte bloguri mai sunt?

  2. Urate rau aplicatiile care merg doar sub o platforma, macar de faceau web-ul inaintea androidului(cum era normal d.p.d.v. al portabilitatii) 🙂

  3. Daca ai rabdare or sa apara si versiuni iOS, web, etc…. ma mir ca nu au ales iOS prima oara si pe urma Android, dar or avea ei o strategie ceva.

  4. Nu am idee, m-au contactat ei pentru asta. Cred ca poti sa le dai un email si sa vezi ce raspund.

Comments are closed.