Calendarul Mitichi in stil BAROQUE, baROCK

Posted by

mitichi calendarVa spun ca incerc de 4 zile sa scriu la aceasta campanie. Dar, de fiecare data, ma opresc la frumoasele domnisoare afisate in paginile calendarului si raman acolo. Mie imi plac calendarele, desi cred ca nu ma uit niciodata la cifrelele cu zilele si lunile anului, ci doar la domnisoarele din ele.

Pana in 2009 ne uitam la calendarele acelea cu „japoneze” ca nu aveam ceva made in Romania. Incepand cu anul 2009 insa, a aparut Calendarul Mitichi si supravietuieste si creste an de an, pana in ziua de azi, fiind cel mai longeviv calendar din Romania.

In prima zi m-am uitat la pozele din 2009, le-am admirat si am zis las ca scriu maine articolul. In cea de-a doua zi am ajuns la 2010. Si tot asa pana astazi cand am decis ca ar fi bine sa ma si apuc de treaba inainte sa se incheie campania. Oricum, daca imi pun pe perete la birou un asemenea calendar, iar o sa ma urasca toti colegii.

Editia de anul acesta a calendarului a reunit nume mari ale designului vestimentar din Romania, precum Catinca Roman, Natalia Vasiliev, A&S Negulescu, Norina Stoica, Antonia Giurgiu , Anca Stanilă sau Lucian Rusu. Si domnisoarele modelele au nume nu mai putin celebre, printre ele numaradandu-se Georgiana Moga – Miss Globe Romania 2011 sau imaginea Versace in Asia, Andreea Hasa.

Multumesc, de asemenea, sustinatorilor acestui calendar: Wella si Boromir alături de Rotary Club, fara de care sufletul meu nu s-ar fi bucurat de asemenea arta in fotografie, ca doar stiti ca dupa arta ma uit eu in mod deosebit.

Si bineinteles ca nu m-a lasat inima sa nu fur si o fotografie de la ei si sa pun la mine pe blog, un fel de demo, daca vreti, al calendarului pe care va trebui sa-l cumparati, daca vreti sa va bucurati si de celelalte 11 fotografii.

mitichi_October3