Libris

Concurs: Like, pentru ca indragim cartile

Posted by

Incepem seria de concursuri saptamanale de anul acesta cu un concurs sponsorizat de Libris.ro. Asa cum v-ati obisnuit, cei de la Libris.ro ofera o carte, la alegere, unui cititor, cu conditia ca pretul acesteia sa nu depaseasca 50 de ron.

Saptamana aceasta vom avea o misiune destul de simplu de indeplinit si tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga aceasta carte este sa dai LIKE paginii de facebook.

Castigatorul este tras prin tragere la sorti duminica dimineata urmand a fi anuntat in cursul zilei de duminica, intr-un articol pe blog. Am zis ca, pentru inceput de an, putem incepe cu misiuni mai simple de genul acesta, urmand sa venim si cu task-uri mai interesante sau mai complexe. De asemenea, nu vor participa la extragerea aceasta la sorti cei 200 de fani deja existenti. Urmeaza un concurs si pentru toti fanii paginii noastre de facebook in curand.

Nu uita ca poti da Like si pe butonul din dreapta din sidebar-ul blogului daca iti este mai simplu asa. De asemenea, daca ai prieteni care iubesc cartile, le poti recomanda acest concurs.

Multumim inca o data librariei online Libris pentru implicarea in campaniile si concursurile de pe Haotik.ro .

5 comments

  1. @eu: Da-mi detalii, eu stiu ca au ajuns, de asemenea nu am putut sa imi dau seama cine esti dupa adresa de e-mail.

Comments are closed.