Campanie de strangere de alimente maine in reteaua de hypermarketuri Carrefour

Posted by

carefour_crucea_rosie_romania Maine, 30 noiembrie, cei de la Fundatia Carrefour, cu sprijinul celor de la Crucea Rosie Romana au o campanie de strangere de alimente greu perisabile in reteaua de hypermarketuri Carrefour. Alimentele sunt menite sa ajunga la persoanele defavorizate.

Proiectul poarta denumirea de „Banca de Alimente” si se desfasoara in toate cele 16 orase in care sunt prezente magazinele Carrefour: Bucuresti, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Suceava. Proiectul este menit sa aduca o bucurie copiilor nevoiasi cu ocazia sarbatorilor de iarna, oferindu-le acestora alimentele mult necesare pentru masa de Craciun.

Avand in vedere ca trebuia sa ma duc in weekend la cumparaturi, nu pot decat sa ma bucur ca o sa am ocazia sa ajut si eu cu un kilogram, doua de orez sau, de ce nu, poate si alte alimente. Trebuie sa ma consult cu Danuta sa vad care sunt alimentele care pot fi puse pe lista, ca sincer eu nu ma prea pricep, ma gandisem la malai initial, dar mi-am dat seama ca din ala se face mamaliga, ceea ce nu e o optiune prea atractiva pentru masa de Craciun.

Va invit si pe voi sa va faceti maine drum prin Carrefour si sa donati macar un kilogram de orez, un litru de ulei sau orice alt aliment care este greu perisabil. Daca nu esti din Ploiesti, verifica lista oraselor de mai sus, ca poate locuiesti in unul din aceste orase.

CSR_Crucea_Rosie

Banca de alimente a Crucii Roşii reprezintă, de când a fost inaugurată – în urmă cu 4 ani, un ajutor real şi constant pe care îl acordăm persoanelor aflate în imposibilitatea de a-şi procura singure hrana. Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect, în pragul sărbătorilor de iarnă, să sprijinim cât mai mulţi oameni nevoiaşi şi să aducem bucurie copiilor pentru care o masă caldă valorează mai mult decât o jucărie. De aceea, lansăm invitaţia tuturor clienţilor Carrefour de a se alătura campaniei noastre şi de a deveni Moş Crăciun pentru copiii care suferă de foame, printr-o donaţie de alimente greu perisabile”, a declarat doamna Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Ma astept sa vad comentarii in care sa-mi spuneti ca ati dat o mana de ajutor in aceasta campanie umanitara. Daca nu aveti un magazin Carrefour in orasul vostru, puteti sa dati macar un share la acest articol pe retelele de socializare, pentru ca mesajul sa ajunga la cat mai multi oameni. Pentru ca stiu ca o sa faceti asta, va multumesc inca de pe acum.

3 comments

  1. Ma sincer acum, eu nu prea inteleg campaniile astea organizate tocmai de cei ce pot oferi exact ceea ce se doreste. Adica Carrefour ma cheama in magazin sa cumpar 1 kg faina si sa-l donez. De ce nu ar face ei asta fara ajutorul nostru?

    In plus, orasul meu nu-l vad mentionat pe lista, desi avem magazin Carrefour. Dar poate e mai bine.

  2. Nici la mine in oras n-am vazut urma de aceasta campanie umanitara. Daniela, nu iti face griji, si ei ofera foarte multe alimente doar ca asa, cu ajutorul comunitati se aduna mai multe alimente.

Comments are closed.