Maximilian – Zbor cu parapanta

Posted by

okapi_sound Am ascultat-o azi dimineata la radio. Prima impresie a fost ca e o mare porcarie, dar cum eram la volan, am ascultat in continuare. Si refrenul ala suna atat de misto, incat pana la finalul piesei am inceput sa indragesc melodia.

Nu stiu nici acum sigur daca e o piesa super misto sau o piesa retarda. Textul e interesant, desi are mici ciudatenii pe alocuri. 

Refrenul e bestial, sau cel putin mie mi-a placut la nebunie. Nu stiu daca sunetul sau textul, dar imi place.

Despre una, despre alta / Un fel de zbor cu parapanta / Cand eu am rau de inaltime / Asta-i despre mine, despre tine, despre oricine, despre nimeni.

Sunt curios daca si voua va place, asa ca astept comentarii.

13 comments

  1. Muzical vorbind e o porcarie dar iti da o stare de bine asa ca merge :)…

  2. Nu am inteles-o pe asta cu „despre mine, despre tine”, iar de cand cu piesa Deja Vu, Umflatu XXL a inceput sa ma irite.

  3. Piesa asta este despre unu care canta. Blogul asta este despre unul care scrie.
    Intelegi de ce imi place.

    Si… mi-e leneeeeee……

  4. Am scris si eu despre aceasta melodie, chear este o melodie foarte tare, adica la capitolul versuri este o porcarie dar nu’s cum o asa porcarie iti da o stare de bine foarte dezvoltata, asa melodia este ok, dar inca nu stiu cum ma cucerit, cand versurile sunt „naspa”

  5. Nu am stat sa fac o analiza complexa asupra melodiei. Mi-a placut, am pus-o pe blog. Ma face sa ma simt bine. Sper ca si pe voi.

  6. de ce sa ne chinuim cu analize complexe? E vorba despre el..si ce vrea sa spuna…o alta generatie…refrenul e bestial ..si lenea…el chiar s-a dus sa zboare…

Comments are closed.