Caravana cartii BookLand revine la Ploiesti

Posted by

bookland In perioada 25 iunie – 7 iulie, Caravana cartii BookLand revine in Piata Victoriei din Ploiesti. In cadrul evenimentului, vei avea parte de multe surprize, tombole, dar si o avalansa de carti. De asemenea, sunt pregatite si cateva evenimente artistice si culturale, menite sa-ti umple timpul intr-un mod cat mai placut.

Pentru oraşul Ploieşti este o mare bucurie să găzduim acest eveniment, mai ales că, de data aceasta, BookLand va coborî în stradă, între oameni, si nu oriunde, ci chiar în Piaţa Victoriei. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor„, a declarat Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti.

Daca te intrebi ce poti sa gasesti in Caravana BookLand, iti spun eu: cele mai noi aparitii editoriale, peste 6000 de titluri, peste 100 de edituri, preturi de producator. Pe langa acestea, vei putea cumpara si muzica sau filme. Te-am convins? Daca nu, afla ca aceasta caravana este cel mai mare targ de carte urban.

Caravana trece prin 19 orase ale Romaniei in perioada 5 martie – 23 decembrie, iar conceptul BookLand este unul inovator, atat prin amploarea geografica, cat si prin formatul dinamic, cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor.

Parteneri media ai evenimentului: Gazeta de Prahova, Incomod PH, iPloiesti.ro, Observatorul prahovean, Prahova Business, Prahova TV, ProTV Ploiesti, Radio Prahova, Reporter Economic, Republicanul, StiriPloiesti.ro, stiriprahova.ro, Telegraful de Prahova, Valea Prahovei TV si Ziarul Prahova.

BookLand_Ploiesti

One comment

Comments are closed.