Care este visul tau?

Posted by

whats_your_dream Da, astazi despre tine este vorba, cititorule! Ti-am vorbit despre visele mele, dar acum a venit momentul ca eu sa tac si sa ascult. Care este visul tau? Vreau sa capeti curaj si sa imi povestesti despre el. O sa vezi ca nu e usor, dar nici greu sa povestesti altora despre visele tale.

Si ce faci pentru a-ti indeplini visele?

Credeai ca intrebarile se termina aici? Nu, spune-mi si ce faci pentru a-ti indeplini visul, care sunt pasii pentru a ajunge la destinatie. Ti-ai facut un plan? Pentru ca, odata ce ai un plan, esti deja cu un pas mai aproape de visul tau.

De exemplu, stiu multe persoane care viseaza sa calatoreasca. Pentru ca o vacanta continua nu are cum sa fie altfel decat minunata. Nu e asa ca si tu ti-ai dori sa calatoresti tot timpul? Dar daca ti-as spune ca o astfel de calatorie de luni de zile sau chiar ani este foarte obositoare? Ar mai fi asta visul tau? Dar daca ti-as spune ca de la o simpla gustare cumparata de pe strada, poti ajunge in spital la un pas de moarte, asa cum a patit Ioana Budeanu? Ar mai fi asta visul tau? Dar daca ti-as spune ca sunt 1000 de ocazii sa fii muscat sau intepat de tot felul de vietati despre care nu ai auzit poate niciodata? Parca nu mai e asa frumoasa situatia, nu? Deci esti sigur ca stii care este exact visul tau si tot ce implica el?

Si daca tot te-am intrebat ce faci pentru a-ti indeplini visele, te intreb si cate sacrificii vrei sa faci pentru ele? Pentru ca mai devreme sau mai tarziu aceste sacrificii vor trebui facute.

Ma opresc aici, mai jos ai o prezentare foarte faina a lui Darren Rowse, sper sa iti placa cum povesteste el despre visele lui si cum a ajuns la realizarea lor. De asemenea, daca raspunsul tau este mai lung si mai complex, ma gandesc ca l-am putea posta pe blog sub forma unui guest post. Daca nu, il poti posta foarte simplu la sectiunea comentarii.

3 comments

  1. Visez multe – prietenii imi spun ca sunt mai mult cu capul in nori decat cu picioarele pe pamant. Unele vise isi pierd din intensitate in timp, dar raman cele care sunt cele mai mari, iar cu cat timpul trece acestea devin si mai intense 😀
    Cel mai nebun vis al meu 😀 este sa scriu o carte, dar nu orice carte, ci una care ma va reprezenta (suna banal paote).
    Pentru a-l indeplini visez si mai mult, traiesc, citesc, privesc, invat, ma lupt, alerg.

  2. E perfect asa. Si de ce nu te apuci de ea, stiu ca e greu dar incet incet, capitol dupa capitol.

  3. Eu am vise mai marunte. Nu merita povestite aici. Important e ca reusesc sa mi le realizez si asta ma face fericit. Poate uneori ar fi bine sa nu mai avem vise marete pentru care sa luptam ani de zile si sa gasim fericirea in visele de zi cu zi.

Comments are closed.