Care este viziunea blogului tau?

Posted by

blog_3000_articole Vorbim mult despre promovarea blogului, despre social media, despre traficul sau influenta blogului, dar vorbim foarte putin sau niciodata despre viziunea blogului tau. Astfel, vin astazi cu o intrebare menita sa scoata ce e mai bun din voi, pentru ca dincolo de toate, este unul din lucrurile care conteaza atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

Mesajul prin care iti promovezi blogul te ajuta sa ai o strategie si un plan mai bine definit al beneficiilor pe care vrei sa le obtii cu ajutorul blogului. Nu alegeti viziuni care suna pompos, dar nu spun mai nimic, cum ar fi „Cel mai tare blog din Romania” sau „Livrarea celor mai bune servicii din domeniul X.” Alegeti un mesaj scurt si usor de digerat.

Trebuie sa va ganditi intai ce vreti de la blog, unde vreti sa ajungeti si apoi puteti sa puneti pe hartie cateva idei despre viziunea blogului vostru. Stiu ca nu e usor, dar in momentul in care aveti ceva clar definit, va fi mult mai usor sa stiti ce aveti de facut si directia in care vreti sa mergeti.

Poate vreti ca blogul sa fie o sursa de informare intr-un anumit domeniu, sau poate vreti sa fie cea mai populara sursa zilnica de amuzament si relaxare, un pilon in industria in care activati sau blogul care sa genereze cele mai bune vanzari din afiliere.

Si ca sa nu ma mai lungesc prea mult cu vorba, probabil va intrebati care este viziunea blogului meu. Si adevarul este ca nu stiu ce sa va spun, as vrea sa va spun simplu si criptic viata, as vrea sa va spun ca imi doresc multe de la aceasta viata si am propriile vise pe care, pe masura ce le traiesc, as vrea sa le impart cu cititorii mei. Cred ca as putea scurta si spune ca viziunea mea despre blog este aceea de a prezenta:

Visul si viata unui om.

Nu e cea mai practica si cea mai usoara misiune. Fiecare avem o viata de trait si sunt sigur ca avem multe lucruri interesante de povestit despre ea. Visul meu e sa calatoresc cat mai mult, sa experimentez si pe masura ce am parte de toate acestea sa vi le expun pe blog. Nu e cea mai comerciala viziune, dar chiar daca mi-am propus sa fac bani cu blogul acesta, la final tot ce pot eu sa vand sunt visele.

6 comments

  1. Foarte misto subiectul. Cred ca o sa-ti raspund printr-un articol. E necesara putina gandire.
    Probabil, daca esti serios si ai un blog nu pentru ca e la moda sau pentru ca si-au facut si altii, atunci trebuie sa te gandesti, care e viziunea blogului.

  2. Pe blogul meu scriu despre business online ,afiliere,marketing online,tranzactii online,investitii online.Sunt subiecte ”grele”pentru ca afacerile online sunt un subiect relativ nou pentru multi in Ro.

  3. Hmmm. Mi-ai dat de gândit cu întrebarea asta. Şi nu e de gândit la viziunea blog-ului meu, pentru că e simplu cu al meu: scriu pentru că am degete şi creier. Mi-ai dat de gândit prin faptu’ că mă uit la ce scriu alţii, unii, şi tot ce pot să spun despre ei e că habar n-au pe ce lume trăiesc.

Comments are closed.