Vand vise

Posted by

 Nu stiu daca ne dam seama, dar noi, bloggerii, vindem de cele mai multe ori vise; de cele mai multe ori companiile asta vor de la noi, sa le vindem visele noastre, trairile noastre si momentele frumoase din viata noastra. Si nu, nu le vindem companiilor aceste vise, le vindem cititorilor nostri. Ei sunt clientii nostri, ei trebuie multumiti si impresionati.

Citeam in urma cu ceva vreme despre Ioana si despre ceea ce face ea cu ajutorul blogului ei. Despre visele ei, despre faptul ca vinde vise si, cu ajutorul banilor castigati pe blog, isi cumpara drum, km dupa km, mila dupa mila, pana ajunge acolo unde si-a dorit. Stiind ce eforturi fac si am facut, ca sa pot ajunge in Japonia, am cumparat si eu o bucatica din visul ei, si nu sunt singurul, a strans peste 400 de euro pentru visul ei si sper ca si altii sa doneze in continuare.

La fel precum ea, gasesc multi oameni in jurul meu care viseaza; si nu e nimic rau in asta, chiar imi plac acesti oameni si imi face placere sa ii ascult atunci cand vorbesc despre visele lor. Dar tare ma intristez atunci cand ii vad ca nu fac nimic pentru a-si indeplini acele vise. Nu se gandesc ca ar putea vinde visul respectiv, nu se gandesc ca ar putea gasi oameni care nu au curajul sa isi indeplineasca visul, dar ar putea cumpara o bucatica din visul celuilalt. Le tin acolo pentru ei si spera ca intr-o zi vor castiga la loto si isi vor putea indeplini visul, desi nici macar nu joaca.

Daca eu v-as spune acuma ca vreau sa vad America, sau ca vreau sa construiesc o masina electrica, sau ca vreau sa-mi cumpar o masina electrica, Ampera, cati dintre voi m-ati sprijini si m-ati ajuta, cu un sfat, cu o donatie, cu orice altceva? Sunt sigur ca foarte multi dintre voi, dar cu toate acestea, nu inseamna ca trebuie sa astept doar ajutorul altora pentru a-mi realiza visul.

Asadar, va mai intreb inca o data: De ce nu va vindeti visele?

3 comments

  1. Intotdeauna am crezut, cred si sustin in continuarea ca viata este despre alegeri. Tu alegi ce vrei sa fi. Tu alegi ce vrei sa faci. E alegerea ta cum vrei sa-ti urmezi visele si e alegerea ta daca raman doar vise sau devin realitate.

    Din cauza asta ii admir pe cei ce au curajul sa se ridice, sa ia decizii, sa faca alegeri si nu asteapta o „minune” pentru a li se implini visul.

    Eu imi urmez visul. Sper ca si voi sa o faceti!

Comments are closed.