Cartea haterului

Posted by

 Pentru ca tot e la moda chestia asta cu hateri care s-au constituit ei domnule intr-o hatosfera si care se cred ei mai destepti dar si pentru ca pot demonstra usor cat sunt ei de prosti am zis sa fac un manual pentru ei, care sa le usureze munca de hateri. Ceea ce o sa vedeti mai jos sunt o colectie de perspective ale diferitelor situatii in care esti atacat si vei vedea ca ei au intodeauna au dreptate indiferent de ce ai face, totul tine de perspective.

Ceea ce veti vedea in continuare mai jos sunt exemple care vor arata clar ca oricum o dai nu e bine, ca orice ai face sau chiar daca nu faci nimic tot prost iese, si tot esti un nimeni, un irelevant si un prost in fata haterilor. Sfatul meu e ca daca nu esti hater sa iti vezi de treaba lor si sa ii lasi in pace, oricum ei vor ramane doar cu trancaneala.

Campanii

1 Daca ai facut o campanie si anunti ca ti-a iesit bine doar te lauzi si campania oricum a fost un dezastru. Daca nu faci nici o campanie oricum esti un blogger irelevant si nu face nimeni campanii pe blogul tau.

2. Daca faci o campanie in judetul tau atunci esti irelevant si un te baga nimeni in seama de la „centru” asa ca culegi si tu niste frimituri la tine in cartier cu 3 bloggeri locali. Daca nu o faci in judetul tau atunci inseamna ca bloggeri locali oricum nu te mai baga in seama ca esti un irelevant si speri sa prostesti pe altii. Tot daca faci campanii in judetul tau e clar ca esti disperat ca nu ai trafic si incerci sa faci bani pe spatele celorlalti bloggeri relevanti si importanti ai judetului.

3. Daca faci mai multe campanii, pricum cacaturile alea de premii pe care le dai nu sunt campanii si oricum esti irelevant, prost si nu avem nevoie de prostiile tale. Daca nu mai faci campanii, erau proastte si firmele si-au dat seama ce vierme irelevant esti tu si nu te mai baga in seama.

Blogger local

1. Daca incearca sa dezvolte o blogosfera locala, are el interese ascunse, se crede destept, se crede sef, se crede lider, in morti masi lui, jos cu el. Daca nu mai vrea sa aiba de a face cu blogosfera locala, aha s-a folosit de ei ca sa isi vada interesele si acum nu il mai intereseaza.

2. Daca esti invitat la evenimentele din orasul tau, de ce mortii ma-sii e invitat ala ca el oricum sta mai mult pe la masa pe la tara si nu in oras. Daca nu esti invitat, mergem la punctul cu irelevant, nu-l invita nimeni, e un nimeni.

Evenimente

1. Daca se duce la ele e piscotar, daca nu se duce la ele, nu se duce ca nu-l invita nimeni.

2. Daca paricipa la evenimente locale e din cauza ca nu-l mai baga aia in seama la Bucuresti, daca nu participa se crede smecher de Bucuresti acuma.

3. Daca scrie despre evenimentele la care a participat inseamna ca nu avea ce scrie pe blog. Daca nu scrie, de ce il invita lumea pe dobitocul asta care nu scrie.

4. Daca plateste pentru accesul la anumite evenimente, e un fraier pe care il prostesc aia sa ii dea bani.  Oricum e un prost care nu invata nimic de la evenimentele unde se duce.

Articole

1. Daca scrie multe articole inseamna ca e dala de se pricepe la toate, adica un neica nimeni care se crede destept. Daca nu mai scrie pe blog, a vazut ca e prost si s-a apucat de altele.

2. Daca scrie cu greseli e un analfabet, un looser si oricum nu merita respectul nostru. Daca scrie corect si cu diacritice, oricum ceea ce scrie el e irelevant si scrie prost.

Trafic

1. Daca are trafic, face spam, e clar. Daca nu are trafic e pentru ca scrie prost.

2. Daca anunta ce trafic are, oricum eu as putea usor sa am dublu ca el dar nu vreau ca eu scriu toate tampeniile pe care le scrie el. In plus aia 1000 de unici sunt de fapt roboti care ii viziteaza siteul din diverse motive pe el il citeste doar maicasa si 2-3 copile fara bani care nu valoreaza nimic, Un irelevant.

Workshopuri / seminarii

1. Daca anunti ca le face cine se crede asta ca sa ne invete pe noi ceva. Daca nu le mai face, pai ce altceva decat sa faca promisiuni si sa se dea mare stie?

9 comments

  1. @ionut stiu ca am, dar cata vreme gramatica asta imi aduce 10% din banii care ii castig iar restul de 90% vine din alta gramatica, de ce nu m-as concentra mai bine pe gramatica respectiva ca si acolo am probleme.

  2. nu ai tu probleme mari cu gramatica copile..
    un i pe acolo, mai o cratima, mai alea alea..
    se rezolva.. baga otara de doom! si bine ii!:d

  3. Trebuia sa incepi cu definitia. In acest moment poate is si io hater si nu stiu, 🙂

Comments are closed.