5 metode de a scapa de vecinii cu bormasina

Posted by

 Aproape in fiecare bloc exista un vecin harnic si indemanatic care are in casa o bormasina. O bormasina pe care o foloseste cu maestrie in fiecare sambata si duminica de dimineata ca sa faca ceva. Ce anume, numai el stie.  Sunt sigur ca sti deja la ce vecin ma refer si ca iti doresti foarte tare sa scapi de el. M-am gandit mai jos la cateva metode care sa te ajute sa scapi temporar de vecin bormasina.

 

1. Cupoane de reducere la… la bormasini

Fa la imprimanta frumos o mega oferta cu reduceri de 70% la bormasini, oferta valabila intre orele 8-12 Sambata si Duminica. Asa macar intr-o Sambata daca se duce la magazin scapi de zgomotul infernal produs de bormasina vecinului. Daca vezi ca merge treaba poti incerca si a doua oara.

2. Cumpara-ti o bormasina

Daca el da cu bormasina, de ce sa nu dai si tu? Adica sa dati impreuna. Eventual la 7 dimineata cand incepe el sa munceasca de zor, ia bormasina in mana si mergi la el la usa: „Salut vecine, ce ai de gaurit? Am venit sa-ti dau si eu o mana de ajutor.”

3. Trimite-i o scrisoare

Nu una de dragoste, dar nici sa vorbim frumos nu e bine, roaga-l frumos sa nu mai dea cu bormasina samabata dimineata pentru ca tie iti place sa stai in pat pana la 12, probabil nu va avea nici un efect, dar macar sti ca ai incercat si aceasta metoda.

 4. Pune Parazitii, la maxim

E metoda mea preferata, am folosit-o cu succes pentru vecinul care asculta manele, si acum asculta manele dar se aude doar in camera lui nu in tot blocul. A facut repede legatura intre muzica lui prea tare si tremuratul blocului de la boxele mele. Nu stiu daca nu-i place Parazitii sau doar ii este frica de cutremur. Oricum e foarte eficienta s-ar putea sa mearga si in cazul vecinilor cu bormasina.

5. Muta-te in alt bloc

In primele saptamanii cu siguranta vei fi prea ocupat cu amenajarea noului apartament, cu gaurirea peretilor, cu schimbatul gresiei si faiantei si bineinteles cu ultilizarea bormasinei. Ca un om gospodar vei incepe munca la 7 dimineata. In mod garantat preocuparea ta ultima va fi zgomotul produs de bormasina altora.

4 comments

  1. ha ha taree! eu am o problema , poate ma poti ajuta: vecinul care sta deasupra mea, are o bormasina si un copil hyperactiv care se da cu rolele prin casa si isi exerseaza aterizarea sarind de pe dulapuri. de fiecare data cand „tropoteste” copilul ala, sunt cu ochiii pe pahare si bibelouri. de copil cum scap??

  2. @ felicia maria: daca vecinul sta deasupra ta, atunci e prea probabil sa mai apara un copil, in loc sa scapi de cel existent 😀
    @ ontopic, credeam ca numai in blocul meu au oamenii bormasini si le si folosesc. . In orice caz, ultima varianta e cea mai buna, cand faci tu ceva enervant pentru altii, pentru tine nu e chiar atat de enervant ca pentru ei.

  3. @aditza. sta deasupra la un etaj superior. plus de asta stiu unde bati. nu vrei sa apara un copil cu copii nu ???? desi am varsta care o am sunt inca un copil 🙂 sau cel putin asa ma simt

Comments are closed.