Casa Haotik: Am finalizat foisorul

Posted by

Constructia casei din pacate nu merge deloc conform planului, dar intre timp am decis sa ma concentrez pe alte lucruri care pot fi finalizate si care sa ma faca sa ma simt bine si sa imi dea energia necesara de a continua. Asa ca, dupa mai multe eforturi, am reusit sa finalizez foisorul sau 99% din el, ca traiesc cu impresia ca mereu mai e ceva de facut, dar sunt cateva operatiuni pe care nu le voi face acum, cum ar fi placarea podelei cu gresie sau constructia scarii de la intrarea in foisor.

Ce am invatat cu ocazia finalizarii lui? Ca unele operatiuni te costa mai mult (timp/bani) daca nu le amani. Ca sunt capabil sa fac si lucruri care necesita rabdare sau migala, desi trebuie sa recunosc ca nu-s foarte fericit sa fac lucrurile simple, dar repetitive si mi-am mai confirmat inca o data ca, daca faci ceva zi de zi, e imposibil sa nu ajungi la un rezultat.

Cat a costat? Desi sunt foarte precis in calculele mele si notez fiecare ban cheltuit la teren, nu cred ca sunt in stare sa va spun cat a costat, a fost construit odata cu magazia, asa ca am costurile per total la aceasta anexa si nu separat la foisor, o parte din materiale le aveam cumparate inca de anul trecut, chiar si o parte din vopseaua folosita, anul acesta pe lista de cumparaturi fiind doar o baterie de chiuveta, chiuveta, doi saci de ciment, adeziv de gresie, cateva bucati de teava (scurgere si apa) si o masina de slefuit, nefiind multumit de ce aveam anterior. Toate cele enumerate ajungand la suma de 1200 de lei, dar cum va spuneam, este doar o mica parte din investitie, restul fiind intr-un alt tabel.

Galerie foto foisor

One comment

  1. Ai facut o treaba minunata. Am incercat sa ma uit mai bine cum ai construit structura din lemn si „fatata” aia frumoasa si mi-am dat seama ca imaginile le ai prea mici. Nu pot sa dau zoom deloc. De ce nu pastrezi o marime mai mare si pe urma ii dai un compress? Legat de casa, in ce stadiu esti?

Comments are closed.