Anul acesta sunt ambasador la Webstock

Posted by

De-a lungul timpului am fost si blogger oficial, invitat, partener media si chiar si speaker. Si pentru ca anul acesta am decis sa ma intorc putin la inceputuri, am decis sa aplic pentru statutul de ambasador la Webstock 2019. O sa fie putin mai mult de munca, o sa incerc sa fac si cateva live-uri si sa va tin la curent in timp real cu tot ce se intampla pe acolo, dar cumva parca mi-e dor de vremurile acelea de la inceput, motiv pentru care am si decis sa fac asta.

Despre motivele participarii la cel mai mare eveniment cu si despre online nu are rost sa va mai bat la cap. Este singurul eveniment de la care nu lipsesc si pe care mi-l pun in calendar cu mult inainte de a se anunta inscrierile, tocmai pentru a nu pune vreo vacanta in aceeasi perioada. Este un eveniment care iti ofera multe informatii proaspete, multe conexiuni si uneori momente cu adevarat inspirationale. Sunt multe firme care sunt prezente acolo, oameni din agentii, influenceri, bloggeri etc., sunt oameni care te pot ajuta si cu care poti lega colaborari de lunga durata. Pentru mine, este un eveniment care nu trebuie ratat si pe care eu, unul, nu sunt dispus sa-l ratez cu niciun chip.

Poti vedea ce am scris in alti ani despre Webstock, ce am invatat de la cele 11 editii (traiesc cu impresia ca am fost la toate), cu ce lucruri noi m-am intors acasa si cu ce energie am continuat sa merg mai departe pe drumul pe care merg si in prezent.

In fiecare an vin oameni deosebiti pe scena evenimentului, iar anul acesta abia astept sa ii cunosc mai bine pe Pavel Bartos si pe Bogdan Naumovici.

Cand se intampla? Unde? Cum ma inscriu?

Evenimentul are loc anul acesta pe data de 4 octombrie; daca te grabesti, probabil mai gasesti locuri libere, verifica pagina de participare si vezi unde te incadrezi. Grabeste-te, ca totusi nu mai e mult pana la eveniment si numarul de locuri este limitat. Parerea mea este ca nu ar trebui sa ratezi nicio ocazie prin care poti sa interactionezi cu oameni noi sau cu oameni cu care interactionezi doar online in restul anului. Este un loc unde pasionatii de tehnologie, internet si social media se intalnesc si fac schimb de idei, experienta si contacte.