Casa Samsung

Posted by

samsung-logo Credeati ca s-a golit tolba de idei? Ei bine nu, e o idee mai veche pe care doream sa o duc la un alt nivel la un moment dat. Dar cum toate lucrurile faine trebuie sa aiba si un inceput, va invit sa vizitati pagina speciala dedicata proiectului „Casa Samsung„.

Muncesc la aceasta pagina de cateva saptamani, timp in care am zis de doua ori ca nu e o idee buna si ca mai bine renunt la a face asta. Si nu ca ideea in sine nu este foarte buna, ci pentru ca este o idee foarte costisitoare si pe care nu o pot realiza in 2-3 luni. Si proiectul vine cu multe provocari, motiv pentru care am avut tot felul de indoieli.

Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, o sa iau un exemplu concludent: frigiderul acesta este foarte tare, chiar daca nu e tocmai ieftin, provocarea cea mai mare nu reprezinta pretul lui, ci faptul ca pentru un asemenea frigider mi-ar trebui un alt apartament, mult mai mare.

Proiectul gandit initial era legat de visul de a-mi construi o pensiune. Acolo se integra perfect conceptul, ca una este sa folosesti produsele Samsung si alta e ca si musafirii care iti vin in vizita sa se poata bucura de o parte dintre aceste produse, aerul conditionat si televizorul fiind primele pe lista intr-o astfel de pensiune. Deci puteti sa spuneti ca proiectul acesta e o versiune beta a proiectului initial.

Cand am lucrat la pagina, mi-a facut placere sa revad o parte din produsele pe care le-am folosit cu drag. Am recitit o parte din ele si m-am simtit bine. Uitasem de prima mea tableta Samsung Q1 si am adaugat-o in lista abia dupa ce am redescoperit articolul despre ea.

Nu vreau sa-mi spuneti decat cum vi se pare ideea? Ce ati adauga la acest proiect? Ce ati imbunatati la el?

10 comments

 1. Wow! Chiar ai o colectie frumoasa de produse Samsung, asta inseamna sa iti placa un brand si dupa produsele lui. De cand te stiu doar Samsung si Samsung, chiar regret ca nu esti Ambasador Samsung pentru ca meriti.

 2. Ideea e ok, numai ca trebuie promovata mai evident pagina proiectului tau. Eu as adauga in pagina respectiva si foto cu fiecare produs si cate o fraza de descriere/parere personala pentru fiecare. Asa totul ar „prinde” mai multa viata, daca intelegi ce vreau sa spun… si lumea ar reveni. 🙂

 3. Alin: Multumesc.
  Motanul: M-am gandit si la poze, dar deja e foarte mare, mai trebuie sa adaug azi si linkurile cater clipurile de pe youtube. Ma gandeam mai repede sa pun link catre art in care am facut review si exista si poze, ca la majoritatea exista review-uri facute de-a lungul timpului. Sau poate niste poze mici ca niste icon-uri….

 4. De adaugat doar tu poti adauga produse noi, iar de imbunatatit… nu stiu daca ar trebui sa faci mai mult de atat. Mie una imi place simplu, asa cum e. Nu as vrea sa ma pierd in detalii.
  Iar o chestie despre frigider, nu stiu de ce, dar congelatorul mi se pare putin cam mic. Ma rog, poate voi nu sunteti genul de persoane care sa puneti legume si alte cele peste iarna. Noi spre exemplu ne-am luat un congelator separat tocmai in acest sens, mai ales ca vin sarbatorile si porcul va fi sacrificat. 😀

 5. Avem beci la tara, ne gandim si la o lada frigorifica dar tot pe acolo trebuie sa stea ca apartamentul meu chiar e mic rau..

 6. Sa stii ca nici al meu nu e prea mare, undeva la 66 mp daca nu ma insel. Noi am pus-o pe holul de la intrare. Ce-i drept, ocupa mult loc, dar alta solutie nu avem.

 7. Sa faci un review cu aspiratorul SR8855 daca ti-l iei 😀 E interesanta ideea 🙂

Comments are closed.