Agentii care fac campanii pe bloguri

Posted by
bani_din_blog

 Am tot zis de ceva vreme ca fac in primul rand o lista pentru mine, pe care sa o actualizez constant, dupa care m-am gandit ca ar fi utila si altor bloggeri si ca de asemenea lista cu agentiile care fac campanii pe bloguri. De asemenea am sa trec in dreptul fiecareia si clientii pe care acestia ii au, in caz ca aveti idei de proiecte care se potrivesc unui anumit client, sa stiti cui sa va adresati.

Lista e ordonata in ordine alfabetica. Personal pentru mine in capul listei sta The Practice, deoarece au un client mai special pentru mine, urmata de agentiile care au binevoit sa lucreze cu mine in 2013.

UPDATE: Un client mare lucreaza cu mai multe agentii, poate avea o agentie de PR si o alta pentru Social Media si pot hotari sa faca o campanie pe bloguri cu una din cele doua agentii sau chiar si cu o a treia agentie in cadrul unui proiect separat. Motiv pentru care niciuna din agentiile de mai jos nu putine agentii isi asuma faptul ca doar ei fac campanii pe bloguri pentru clientul X. Lista de clienti e completata de mine din informatii auzite in piata si nu inseamna ca vreuna din agentiile de mai jos reprezinta in mod exclusiv clientul X pentru campaniile pe bloguri. Lista de clienti are caracter informativ.

Bakers Digital

Clienti: Cosmote, ABN Systems International,

Webstite: www.bakers.ro

Blogal Initiative

Clienti: –

Webstite: blogalinitiative.ro

DC Communications

Clienti: DELL, Nokia

Webstite: dccom.ro

Golin Harris

Clienti: Banc Post, Pepsi, Lays, Mercedes, Colgate-Palmolive, KFC, LIDL, AFI Palace Ploiesti, AFI Palace Cotroceni

Webstite: golinharris.ro

McCann

Clienti: Coca-Cola, Cannon

Webstite: www.mccannpr.ro

People

Clienti: Logitec, E-Boda, King

Webstite: peoplepr.ro

Spada

Clienti: –

Webstite: www.agentiaspada.ro

Standout

Clienti: Orange

Webstite: http://www.standout.ro/

The Connector

Clientii: –

Website: http://www.theconnector.ro/

The Practice

Clientii: Avon, IKEA,  Samsung

Website: www.thepractice.ro

We Buzz

Clienti: Samsung, Muller Romania, Dr. Oetker, Reckitt Benkiser

Webstite: www.webuzz.ro  

P.S. Lista va fi actualizata in decursul zilei de azi, dar daca stiti si voi agentiile pe care le-am uitat, ziceti de ele in comentarii si le voi adauga in lista.

P.S. 2. Daca exista agentii care vor sa trec in articol si o adresa de contact, sunt rugate sa ma contacteze si voi trece in articol si adresele lor de contact.

17 comments

 1. Asta a si fost ideea sa fie utila. De asemenea intrebati de o anume companie ca de obicei imi aduc aminte pe la ce agentie este sau daca nu ma interesez si aflu.

 2. Multam fain, stiam cateva insa am aflat si noutati ! Apropo este vreo agentie care se ocupa de romtelecom ?

 3. Alin: Firmele care fac concursuri nu intra in discutii. Doar agentiile care dau bani bloggerilor pentru munca lor, nu concurs sau altceva.

 4. A avut si campanii punctuale, anul trecut am eu cel putin o factura pe Blogal Initative SRL, anul acesta am intrebat si mi s-a raspuns ca au fost campanii cu bloguri.

 5. Sper sa adaug si alte agentii in curand ca mai stiu cateva doar ca nu stiu daca fac doar PR sau au avut si campanii pe bloguri.

 6. A fost una acum 2 saptamani sau ceva de genul acesta de care stiu sigur.

 7. robert: era in spam comentariul tau de aia nu l-am vazut pana acum. S-ar putea ca Bakers sa se ocupe dar nu sunt sigur 100%. Ma interesez si revin cu info pe tema asta.

 8. Nu aş fi spus niciodată că e din partea Spada. Prin urmare, OTP Bank nu sunt clienţi ai agenţiei? Nu ar trebui puşi în articol?

 9. Ciprian: Da si Nu, Spada se ocupa de Social Media pentru OTP Bank, e posibil ca aceasta banca sa faca urmatoarele campanii pe bloguri cu o alta agentie. Vezi ce am zis un update.

  O sa scriu un articol separat in care sa explic drumul de la Client la Blogger si prin catre agentii poate trece acest drum uneori.

Comments are closed.