Castiga un radio solar de la digipedia.ro

Posted by

 Desi, chiar si eu ma intreb cati in ziua de azi mai asculta radio si cat e de util in contextul in care telefoanele mobile (unele din ele) vin cu aceasta optiune, am decis ca nu strica sa oferim unul ca premiu. Si, trebuie sa recunosc ca, desi nu face mare lucru, radio AM/FM si lanterna, este super interesanta jucaria pe care o am saptamana aceasta ca premiu.

Pentru a vedea ce trebuie sa faceti pentru a castiga nebunia asta de gadget, va invit sa cititi direct pe digipedia.ro articolul dedicat concursului. De asemenea, tin sa va anunt ca vom avea acest concurs saptamanal si vom oferi diverse premii.

De asemenea, ma gandesc sa fac si o minicampanie pentru bloggeri tot pentru DigiPedia, dar inca nu stiu daca am timpul necesar de a ma ocupa de ea. Oricum, site-ul creste frumos si sper sa ajung cu el acolo unde mi-am propus cat mai repede pentru a da drumul celei de-a doua si a treia faza a proiectului. Da, l-am gandit pe etape si veti afla mai multe despre aceste etape ale lui de dezvoltare la momentul potrivit.

Tot la link-ul de mai sus gasiti si poze detaliate cu premiul pe care il acordam saptamana aceasta.