Castigatorii din campania: Cel mai evoluat blogger este un #evoBlogger

Posted by

Acum doua saptamani porneam pe blogul meu o campanie cu premii interesante si al carui final nu aveam cum sa stiu ca va fi. Trebuie sa recunosc ca asteptarile mele erau mult mai jos decat rezultatul obtinut. Trebuie sa recunosc de asemenea ca a fost una din campaniile in care am invatat cel mai mult.

Toti ati fost extraordinari si ati luat note foarte mari de la juriu. Cu o singura exceptie care a primit nota 1 in rest notele au fost de la 3 in sus unde 5 a fost nota maxima.

O sa va povestesc despre cateva articole care mi-au placut in mod deosebit, o sa va povestesc cum mi-a sarit inima cand am vazut trei cuvinte pe tableta care pareau sa imi spuna deja cine este castigatorul. Cele trei cuvinte erau „tableta vaio p”. Putini stiu ce insemana P-ul ala, eu stiu foarte bine asa ca atunci cand am vazut alaturate cuvintele tableta si vaio p mi-a tresarit inima, m-am dus instant sa citesc articolul si apoi sa vad cateva videouri pe youtube cu ce stie sa faca. Cat pe aci sa uit sa cobor la gara de nord din autobuz fascinat de noua jucarie despre a carui existenta nici macar nu o puteam banuii pana atunci. Am fost tentat sa dau pe twiiter ca mi-am gasit deja castigatorul dar am zis ca cel mai bine ma pronunt dupa rezultatele finale.

Un alt articol care mi-a atras atentia in mod deosebit a fost cel al Ralucai Roxanei, sa il implica pe Dan Dragomir, Chinezu si Emil Dragota in campanie a fost mai mult decat creativ, productiv, extraordinar. Surprinzator.

Povestea deosebita din articolul lui Andrei iarasi mi-a atras simpatia si punctajul maxim. Mi-a aratat ca stie sa spuna o poveste. Mi-a placut ideea.

In articolul cu Mihai mi-a placut atitudinea, faptul ca invita si alti bloggeri sa participe la campanie dar si modul in care a redactat articolul:

Ii multumesc si lui Dragoș pentru aceasta campanie ce ne ofera posibilitatea de libera exprimare a ideilor pentru promovare. Intra si tu in campanie, fii #evoBlogger! Poti castiga un smartphone Samsung S5570 Galaxy Mini cu sistem de operare Android sau unul dintre cele 10 stickuri USB de 4 GB.

Unu dintre ei era clar castigatorul marelui premiu. Toti de mai sus au avut punctaj maxim din partea juriului sau aproape maxim. Unu din ei avand 4,5 in loc de 5.

Alte lucruri care mi-au atras atentia au fost implicarea de care a dat dovada Catalin in aceasta campanie, si a luat punctajul maxim la capitolul implicare si de asemenea numarul de articole scrise de Bogdan mi-a dat multe lucruri de gandit. De ce naiba scrie atatea, de ce naiba nu se mai opreste odata. La o campanie pentru Blogal Initiative am fost suparat, nu pentru ca a castigat el, ci pentru ca eu scrisesem 5 articole cu 5 filme a carui realizare si prelucrare imi luase un weekend iar el castigase cu un singur articol. Asa ca stiam pe pielea mea ce insemana sa muncesti la 5 articole si nu la unul singur. Si atunci dupa atata munca nu era oare el cel care merita premiul? Va dati seama in ce incurcatura m-am aflat. Si asta pe langa faptul ca oricum era destul de greu sa aleg cele mai bune articole.

Pe masura ce citeam si punctam articolele se intrevedeau clar castigatorii si desi erau 5 cei pe care ii cam ochisem ca au sanse la marele premiu rand pe rand cateva greseli au dus la depunctarea lor ramanand in final doi care aveau punctajul maxim la jurizare iar diferenta avea sa fie facuta de cativa parametrii suplimentari, o parte din ei de loc subiectivi.

Asa ca la final avem urmatoarele rezultate:

Locul 1: Mihai Ioan 4.86 puncte – castiga un telefon Samsung Galaxi Mini

Locul 2: Cristian Loloiu 4.53 puncte –  un stick usb de 4 Gb

Locul 3: Catalin Cristache 3.69 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 4: Roxana 3.31 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 5: Bogdan Cojocaru 3.24 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 6: Cristina Dragomir 2.91 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 7: Andrei Terecoasa 2.86 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 8: Alexandru Bechir 2.59 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 9: Alexandra 2.51 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 10: Mihalcea Nicolae 2.45 puncte – un stick usb de 4 Gb

Locul 11: Daniel 2.41 puncte – un stick usb de 4 Gb

Va multumesc tuturor pentru participarea la campanie, pentru articolele deosebite pe care le-ati scris si ne auzim la urmatoarea campanie sper eu din nou. Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri puteti sa ma contactati pe e-mail fara nici un fel de probleme. Tineti cont insa ca unele lucruri sunt confidentiale si nu voi putea raspunde la anumite intrebarii fara acordul clientului,

7 comments

  1. Mersi, chiar aveam nevoie de un stick 🙂 Mă bucur că ți-a plăcut articolul despre tableta Sony P, așteptăm și review-ul de la Mr Gadget

  2. Not bad, pe 3. Eu sunt multumit.
    Bravo Mihai, chiar merita sa fie primul, l-ai scapat si de beleaua cu telefonul. :))
    Multumim Dragos pentru tot si poate se aliniaza planetele pentru o a doua campanie. 🙂

  3. Merci Dragoș, evoMAG si tuturor celor care au participat. Sunt foarte fericit pentru premiu si deja am inceput sa il butonez foarte tare, dupa doar cateva ore ma declar super multumit de el. Urmeaza un review mai complet.

Comments are closed.