Castigatorul concursului: Cartea unei femei

Posted by

Libris Am ajuns si la finalul acestei editii a concursului nostru. Bineinteles ca vor mai urma si alte editii, daca nu saptamana  viitoare, peste doua saptamani. Multumim pentru aceasta sponsorului nostru, libris.ro. Mi-au placut foarte mult raspunsurile date, dar la final a trebuit sa ma decid asupra unui singur castigator. Si nu a fost usor deloc, pentru ca am tot fluctuat de la un castigator la altul, ca la final sa ma intorc la ideea initiala, pentru ca sunt curios sa stiu ce carte sau ce carti isi va cumpara castigatoarea acestei editii.

Asadar, ca sa nu va mai tin in suspans, castigatoarea este Eva, pentru ca sunt curios ce va alege din multele carti pe care le recomanda. Ca parea foarte indecisa asupra cartii pe care sa o recomande, atunci cand a comentat. Oare ii va fi la fel de greu sa aleaga si atunci cand va cumpara carti online din librarie?

Asa ca astept o lista de carti pe care le va alege din libraria online Libris si, de ce nu, sper sa ne revedem si la concursurile viitoare. Saptamana viitoare sper sa vin cu un review al unei carti deosebite, pe care tot zic ca o citesc de ceva vreme.

One comment

Comments are closed.