Samsung Mobilers

Posted by

samsung-logo Am participat si anul acesta la competitie, daca ma intrebati de ce m-am inscris, nu pot sa va dau un raspuns foarte exact. Fac mereu glume cu sotia atunci cand rad de aia de tot participa la fiecare editie de la Romanii au talent si zic „Uite asa ca astia, care tot vin la Romanii au talent, desi sunt in plus pe acolo, sunt si eu cu Samsung„.

La plecare, le-am promis ca ne vedem si la anul. Macar pentru distractie, daca nu ma accepta. Desi pana la anul se pot intampla multe, asa ca nu am de unde sa stiu daca intr-adevar voi participa. Sa fac un filmulet fain nu-mi ia mult timp, iar de voturi, ia si singur voturi, fara sa rog pe toata lumea.

Ideea mi-a venit inca din decembrie, cand am vazut la Costin articolul acesta. Mi-am dat seama ca am o sabie breloc cumparata anul trecut din Japonia si ca oricum ecranul rezista si daca dai cu cutter-ul pe el, astfel incat filmuletul va arata superb.

Si ideea a fost apreciata de foarte multi, am primit intrebari daca, odata cu cumpararea jocului, primesti si sabia, sau cu ce soft am pus sabia pe ecran si cum am facut trucajul, pentru ca unii nu-si inchipuiau ca se poate da cu o sabie sau cu un cutit pe ecranul telefonului, fara sa lase zgarieturi.

Desi mi-a placut foarte mult ideea, am vazut ca nu sunt singurul care a facut asa ceva. Am descoperit ca un alt youtuber a facut o filmare asemanatoare, folosind o Katana reala pentru a se juca. Puteti vedea filmuletul respectiv aici. Plus ca a fost si mai creativ cu aranjamentul acela „florar” din fructe.

Asta demonstreaza inca o data ca ideile geniale le-au mai avut si altii inaintea ta, pentru ca e cam greu din 7 miliarde de oameni sa ai idee cu adevarat diferite si la care sa nu se fi gandit nimeni.

2 comments

Comments are closed.