Castigatorul concursului: Cel mai frumos loc de citit

Posted by

 Iata ca tema de saptamana aceasta a provocat numeroase reactii, adunand nu mai putin de 17 comentarii. Stiind asa, de prin e-mail (imi vin comentariile si in e-mailul de la blog), de cateva dintre controverse, mi-am zis ca, in mod clar, o sa fie un concurs greu de jurizat.

Cand am citit primul comentariu legat de cititul sub cires, deja imi imaginam Japonia, zen, liniste, un mediu destul de placut.

Apoi am citit comentariul lui Adi si va spun ca, dupa ce l-am citit, parca nici nu m-am mai putut concentra la fel de atent la restul comentariilor, imi suna mereu in cap „Unde este locul? In carte sau in realitate?„.

Dupa ce a venit cu cateva argumente bune si solide, prin care si-a demontat concurenta, a venit cu textul sublim de mai jos:

Din pacate, acest loc al meu este delimitat bine in timp. Apare si dispare precum un miraj in desert si il regasesc abia atunci cand o carte ma hipnotizeaza, locul si cartea formeaza un intreg, eu si cartea un alt intreg. Unde este locul? In carte sau in realitate?

Mi-a placut mult si oricat am incercat sa vad daca exista un comentariu mai bun, dupa aceea nimic nu a mai reusit sa ma convinga intr-adevar ca nu merita el premiul. Asadar, felicitari si la cat mai multe locuri frumoase in continuare.

Multumim librariei Libris pentru sponsorizare si va mai spun ca luni urmeaza sa comentati/sfatuiti un blog de tehnologie al unui ploiestean. Nici macar el nu stie deocamdata ca sponsorizeaza concursul, asa ca o sa fie o surpriza.

One comment

  1. aoleu… ce repede ai vazut blogpostul meu, mie mi s-a parut cam narcisist si la numai 1 minut l-am si sters

Comments are closed.