Castigatorul concursului: Cele mai bune jocuri cu Plantronics Gamecom 780

Posted by

Dupa o saptamana in care fiecare concurent a incercat sa aiba cat mai multe sanse pentru a castiga acest set de casti Plantronics Gamecom 780, iata ca am reusit sa aflam si castigatorul. 

Modul de calcul prin care s-a ales castigatorul s-a facut in modul descris mai jos si am incercat sa fie cat mai transparent posibil.

In prima faza, am colectat rezultatele; asa cum am spus si pe twitter in cursul saptamanii trecute, nu ma interesa sa stiu ca e-mailul x, contul de twitter y si profilul de facebook z sunt ale aceluiasi om. Am pus in lista intai conturile de twitter, de mai multe ori in cazul in care concurentul daduse mai multe tweet-uri. Apoi de 15 ori fiecare articol pe blog. Apoi numele de pe facebook de 5 ori sau in cazul in care au avut like-uri de mai multe ori. 33 pentru Alin Manole care a avut 27 de like-uri. Comentariile la articol si asa mai departe…

Astfel am avut lista cu 142 de linii pe care am decis sa o trimit pe e-mail la 3 oameni pentru a nu o mai putea modifica ulterior si schimba castigatorul.

Dupa acest pas, ramanea doar de ales un numar aleator intre 1 si 142 – corespunzator liniei pe care se afla numele, contul de twitter sau blogul castigatorului. Pentru a alege complet aleator acest numar, am ales sa iau partea intreaga a primelor 10 numere date de cei de pe twitter.

Asta inseamna ca am avut numerele 142, 115, 27, 142, 142, 142, 115, 19, 69, 44, am facut media lor si am obtinut 81.5. Am luat partea intreaga adica 81 si astfel am obtinut castigatorul. Oricum si la 82 era acelasi nume, deci tot acelasi castigator l-am fi avut si daca faceam round sau alte functii matematice.

Asadar, castigatorul este Bogdan Anghelina. Felicitari si astept pe e-mail adresa la care sa-ti trimit premiul.

3 comments

  1. Uuuuu, Plantronics! Am fost pe punctul sa achizitionez acest model de casti. Plantronics produce echipament de inalta calitate si fidelitate audio. Felicitari castigatorului!

Comments are closed.