Castigatorul concursului: Cum iti promovezi blogul?

Posted by

blog online Se pare ca subiectul atins saptamana aceasta a fost de mare succes si comentariile au fost la inaltime. Cu siguranta, unele dintre ele mi-au reamintit de lucruri pe care trebuie sa le mai am si eu in vedere din cand in cand pentru blogul meu. Sfaturi foarte utile si de care sper sa tina cont si alti cititori ai blogului meu. O sa revin oricum, asa cum am spus, cu un articol mult mai complex, despre promovarea blogului.

De asemenea, a fost destul de greu sa aleg castigatorul. Dupa mai multe socoteli, numaratori si calcule – glumesc, sper ca va dati si singuri seama – castigatorul este Nicorici Alin de la care si astept bannerul pentru a-l pune pe blog.

Mi-ar placea sa spun ca ne reauzim maine cu un nou concurs. Dar nu stiu ce sa va spun in momentul acesta, pentru ca sunt foarte ocupat cu un proiect, inca mai am o groaza de lucruri de pregatit pentru Prahova Bloggers Cars Challenge si s-ar putea sa fac o mica pauza la concursul saptamanal. Dar cine stie, poate totusi reusesc sa ma ocup si de blog in perioada asta super aglomerata.

2 comments

  1. Pe ce criterii alegi castigatorii in general ? Nu neaparat la acest concurs, la toate.

    Sunt curios.

Comments are closed.