Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [25]

Posted by

retrospectiva Inca o saptamana plina de articole interesante in blogosfera ploiesteana. Bloggerii din Ploiesti au mers din nou in vizita la muzee si avem iarasi articole interesante din seria redescoperim Ploiestiul. De asemenea, lista bloggerilor care au inteles ca trebuie sa se profesionalizeze a crescut si avem inca un blogger mutat pe domeniu.ro. Avem o lista lunga de bloggeri care se pregatesc din greu pentru kilometrul verde. Un articol care merita citit despre Blogal Initiative si, la final, un link bonus catre un eveniment care are loc saptamana aceasta.

Incepem cu Redescoperim Ploiestiul – din nou aceiasi pasionati de muzee au fost de data aceasta in vizita la Casa Memoriala Ion Luca Caragiale si au scris despre ce au vazut acolo. Puteti citi la Ana Musat si Bogdan Doicin despre vizita la acest muzeu.

Aflam de la Iorga Tiberiu ca a decis in sfarsit sa-si cumpere domeniu si astfel nu mai avem Saikoo, ci avem iorgatiberiu.ro .

Continuam cu bloggerii care se antreneaza pentru Kilometrul Verde si au si scris despre antrenamentul pe care il fac Mihalcea Nicolae si Iusan Livia. Asteptam sa vedem daca vor scrie ceva despre asta si ceilalti 3 bloggeri ploiesteni care vor participa la eveniment.

De asemenea, va invit sa cititi un articol deosebit de interesant la Bogdan Cojocaru despre participarile lui la Blogal Initiative si despre momentele in care a castigat si a pierdut in cadrul acestor campanii. E o lectie de viata pentru cei care vor sa faca ceva cu blogul lor si nu doar sa il aiba asa, for fun.

Si la final, bonus, mai mult pentru a va readuce aminte, gasiti la mine pe blog un articol despre Web Development Day.

3 comments

  1. Sa inteleg ca pe la mine nu ai trecut? :(( Am scris si eu despre Kilometrul Verde si ma antrenez atat de intens ca am facut si febra musculara.

  2. Am trecut, dar probabil mult prea grabit ca sa vad articolul. Desi le citesc in feed in cursul saptamanii, dumincia reiau blogurile unu cate unu pentru a face retrospectiva si uneori am parte de scapari.

Comments are closed.