Castigatorul concursului: Daruieste o carte

Posted by

Libris Iata si castigatorul ultimului concurs pe anul acesta. Promitem sa reluam concursurile si anul viitor, dar intr-o forma putin schimbata. Inca nu stim exact toate detaliile, dar vrem sa marim perioada de desfasurare a concursului la 10 zile, sa mutam ziua in care anuntam concursul si alte cateva schimbari minore de genul acesta. Pe scurt, vor exista niste schimbari, credem noi in bine, la aceste concursuri.

Partea buna este ca vom avea in continuare carti de dat. Cei de la Libris vor continua colaborarea cu blogul nostru si vom incerca sa venim cu teme de discutie cat mai interesante pentru aceste concursuri. De asemenea, avem si alte parteneriate si colaborari despre care veti afla la momentul respectiv.

Ca sa nu va mai tinem in tensiune, premiul merge la Aura, pentru ca eu cred ca avem nevoie de cat mai mult optimism in viata, iar Ghidul optimistului ar putea schimba ceva vieti in bine. Draga Aura, asteptam de la tine datele de contact ale lui Andrei, pentru a-i face o frumoasa surpriza la inceputul anului 2013.

Va multumesc tuturor celor care ati participat la aceste concursuri de-a lungul anului 2012 si sper sa ne revedem cu drag pe blog si in 2013.

One comment

Comments are closed.