Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [52]

Posted by

retrospectiva Iata ca am ajuns si la ultima retrospectiva pe anul acesta. Din pacate, tin sa va anunt ca, datorita interesului manifestat pentru aceasta „rubrica”, am decis sa renuntam la ea in 2013, deci nu este doar ultima retrospectiva pe anul acesta, este si ultima pe care o mai facem. De asemenea, daca vreun ziar local crede ca ar fi interesant de aceasta serie de articole, pot sa fac o retrospectiva saptamanala pentru ei (contra cost, bineinteles) si veti putea urmari acolo ce se mai intampla prin blogosfera prahoveana.

Intr-un fel, imi pare rau ca renunt la ea, pentru ca era o modalitate buna de promovare a blogurilor din Prahova, de aceea am lasat totusi portita deschisa catre ziarele online locale.

Subiectul zilei a fost lerul si puteti afla ceva mai mult despre ler la Andrei Terecoasa si Livia Iusan.ro, cu ajutorul celor de la Creative Monkeys.

Apoi bloggerii din Prahova au avut ce au avut cu conturile lor de facebook, Ana Musat a stricat cate ceva, dar a recuperat pana la urma, iar subsemnatul adica Dragos Schiopu a stricat cu folos, unind profilul si pagina de fani si renuntand momentan a mai avea un profil pe facebook.

Apoi va spun ca habar nu am ce naiba e chestia aia numita STEAM, dar e plina de reduceri si puteti citi la Catalin Cristache si Bogdan Cojocaru despre aceste reduceri. Si nu e prima oara cand aud de nebunia asta de steam.

La final, vad ca cineva din blogosfera ploiesteana a remarcat una din campaniile mele si mi-a dedicat un articol. Multumesc John Cristea.

Bonus, la final, va invit sa vedeti ce se poate face cu Photoshop in cateva exemple expuse de Alin Toma.