Castigatorul concursului: Inca un mouse Microsoft Laser 5000

Posted by

concurs haotikAvem astazi si ultimul mouse la concurs, cu o extragere pe twitter la fel ca si data trecuta, @PavelArcana se face vinovat de extragere caruia ii multumim pentru ajutor.

Dupa cum v-ati obisnuit, Luni avem un nou concurs, e saptamana in care vom da iarasi carti desi am si alte concursuri pe care le voi derula in cursul saptamanii. Maine anunt si castigatorul concursului „Ghiceste cartea”, deci pana maine mai aveti inca timp sa descoperiti adevarul. Daca va uitati la indicii eu zic ca nu este greu.

Asadar ca sa nu o mai lungim cu vorba, castigatorul este Cristi, felicitari.

Daca uni dintre voi nu utilizati twitter si va intrebati de ce am ales ultimul numar, vin cu precizarea ca acela este primul numar ales pentru ca mesajele apar in ordine inversa cronologica.

Daca tot e sa va mai spun ceva despre ce urmeaza, va spun doar ca urmeaza premii pentru bloggeri. Nu vor fi mari, dar cele 4 zone de bannere va asteapta, si nu numai.

4 comments

  1. Felicitari castigatorului si eu am castigat data trecuta si inca nu lam primit,sper sa-l primesc saptamana aceasta. Pentru Haotik succese in tot ceace face.
    Bafta tuturor!

    1. Il primesti pana incepe scoala 🙂 am fost de vreo 3 ori la posta, e pe masa, il vad zilnic si-mi sta pe creieri. Cred ca iau cutia de pantofi a lui @kriogen sa ti-l trimit ca nu a fost buna cutia in care a fost data trecuta. Posta, ce sa ii faci. Daca nu poate ajung prin prioripost. Nu ma injura inca.

Comments are closed.