Intrebare pentru hateri

Posted by

Am avut cateva discutii zilele/saptamaniile trecute care am cautat sa le inteleg si nu reusesc oricum le-as aseza intr-un cadru logic. Si asta pentru ca oamenii respectivi care criticau anumite lucruri, cand am venit cu argumente impotriva ideilor lor, mi-au raspuns ceva de genu: „Eu nu sunt blogger, eu sunt ….”

In momentul in care te contrazici cu cineva, ajungi in mod inevitabil sa te compari, ca ajungi sa compari numarul de unici, numarul de cititori,  latimea blogului, sau numarul de culori folosite, ajungi la ceva masurabil care sa demonstreze ca „distictia” ta e cu cativa cm mai mare decat a lui.

Ce nu inteleg insa, atunci cand vi cu rezultate clar vizibile si neinterpretabile, este faptuc ca respectivi o dau la intors ca ei nu sunt bloggeri. Deci se apuca omul si scrie un articol in care el e mare expert in social media, promovare, blogging, ca la final sa spuna, eu nu sunt blogger sunt developer. Cu alte cuvinte el stie de 100 de ori mai multe ca mine, dar cum nu e blogger nu le pune in aplicare ca el isi vede de codurile lui.

Am luat un exemplu intamplator ala cu developerul, sper sa nu se simta cineva atins, in unu  din cazuri nici macar nu stiu ce este, l-as cataloga ca spammer din cauza unui business de al lui clar orientat spre spam.

Deci ne apucam noi sa ne contrazicem ca la final sa-mi zica, de ce te compari cu mine ca eu oricum nu-s blogger. Si atunci de ce, daca iti asumi faptul ca nu esti blogger critici sau dai sfaturi altor bloggeri?

O alta atitudine pe care nu o inteleg, cand toti a-listerii sunt prosti si tu esti destept, esti sigur ca nu ai tu o problema?