Castigatorul concursului: Iron Man 3

Posted by

iron-man-3 Asa cum am spus, castigatorul l-am ales prin tragere la sorti. De fapt i-am zis sotiei sa imi zica un numar intre 1 si 5, fara cifra 2 (fiind comentariul meu). A ales numarul 3, deci castigatorul este Razvan Ianculescu. Din ce vad pe blogul lui, e din Bucuresti, poate scap de mers la posta si ne vedem face to face.

Felicitari castigatorului, multumesc si celorlalti participanti si in curand o sa mai am cateva concursuri, singura mea problema cu aceste concursuri fiind timpul necesar pentru a ma ocupa de ele. De exemplu, azi era sa uit ca trebuie sa anunt castigatorul. Si pentru mine e un stres, ca daca nu las premiul pe masa sa-l vad si il pun in dulap, pot uita cu desavarsire de concurs si nu as vrea sa sara cineva sa zica ca fac concursuri fictive. Cam asta e problema mea cea mai mare cand vine vorba de concursuri.

Daca va doriti astfel de concursuri cu premii de valoare mica sa-mi spuneti si o sa caut o solutie sa le organizez mai des, de exemplu mai am stick-uri de memorie, un pix cu leduri si altul pentru tablete, brelocuri si alte chestii interesante pe care as vrea sa la dau ca premii cititorilor. De asemenea, daca ma puteti ajuta cu o alta forma de a organiza aceste concursuri, sunt deschis la orice fel de sugestii.

12 comments

  1. Teoretic as putea sponsoriza un asemenea concurs. Practic, cu 2200 de lei pot obtine mult mai multa promovare decat prin intermediul unui concurs care sa aiba S4 ca premiu.

  2. Nu mergi la film, vine filmul la tine. Un disc blue-ray cu filmul. Vb pe mail sa vedem daca te afli in zonele in care ajung eu de obicei.

  3. Stiu, stiu, stiu. Merg la film, vine vilmul la mine, totul este sub control.

    Vorbim, nu ne grabim deloc, facem noi cumva sa-ti iau blueray-ul 🙂

  4. Și eu am tendința să uit uneori de un concurs promovat la mine, dar imediat după ce public îmi notez totul în Google Calendar și am scăpat de o grijă.

  5. Asa fac si eu, problema e ca de obicei in weekend e super plin de taskuri, amanate din restul saptamani, calendarul si le mai ratez.

  6. Ai mai avut multe concursuri pe aici, chiar si eu am fost castigatorul unui banner. Felicitari si pentru acest concurs, inca un concurs ar merge…

Comments are closed.