Parodie reclama Mercador – Bormasina

Posted by

mercador-ro_logo Va aduceti aminte acum cateva saptamani cand v-am aratat reclama Mercador cu bormasina? Ei bine, a aparut zilele trecute si un spoof foarte misto la reclama, mai tare decat reclama in sine. O reclama la MaicaDor.ro.

Nu pot decat sa va spun: „O Doamne, o Doamne, o Doamne…. vine, vine, vine… Isus, Isus……” si sa va urez vizionare placuta!

P.S. Caut vecina credincioasa. Am 3 biblii si gasesc si carte de rugaciuni daca e nevoie. Pe ultima (vecina credincioasa) au dat-o afara din bloc vecinii de deasupra, niste necredinciosi posedati de diavol. 🙂

7 comments

  1. Depinde cum vezi lucrurile, dupa cum ai vazut in link-ul de la articol au existat plangeri si cum stateau in chirie i-a cam dat proprietarul afara in urma plangerilor. Stiu toata povestea dar m-am abtinut sa o pun pe blog deocamdata, sa mai treaca niste ani si pe urma o sa va povestesc despre acel el si ea.

  2. Ce vecini nesuferiti!!! Am gasit si eu bilet in usa de la vecini, sa pastram linistea dupa ora 22:00. Atata timp cat sunt in casa mea, n-am voie sa fac orice??? Unde mai pui ca cei de dedesubt erau si proaspat casatoriti, dar probabil ei nu faceau sex decat pe intuneric, intr-o liniste totala si cerandu-si scuze apoi printr-o rugaciune, ca au pacatuit.

  3. Me: tre sa vi la mine intr-un weekend cand sunt singur acasa sa speriem vecinii :))

  4. Sa inteleg ca vrei si tu sa zbori din bloc (dupa vecina credincioasa)? :))

  5. Eu sunt proprietar, e mai greu sa zbor, in plus de cateva ori le-am promis [autocenzura] 🙂

  6. Ok, ca sa nu evit raspunsul, te anunt ca eu pot doar in timpul saptamanii (sa speriem vecinii) :p.

Comments are closed.