Castigatorul concursului: Masina ideala

Posted by

 Mi-au placut toate raspunsurile, la un moment dat ma gandeam chiar sa dau 3 bannere pe blog, ca premiu, dar si asa mi-ar fi fost greu sa aleg, asa ca am hotarat sa raman la un singur castigator.

Unul din concurenti mi-a adus aminte ca si eu am Logan, altul ca mi-ar trebui un sistem audio mai bun la masina mea, ca sa ma bucur si de o calitate mai buna a sunetului, iar remarca lui Andrei referitoare la ceasurile cu lumina albastra sau verde a fost iar geniala, semn ca unii s-au gandit la fiecare detaliu pe care il doresc la masina lor.

Dar cel mai mult mi-a placul comentariul simplu al Ramonei care mi-a amintit de o intamplare cand orice masina era buna. Un comentariu simplu, prin care a devenit si castigatoarea acestui concurs.

Intamplarea de care mi-a adus aminte e mai veche, de cativa ani, cand facusem praf masina mea si trebuia sa merg la schi. Prietenii cu care trebuia sa plec in vacanta aveau o ruda pe moarte si chiar in dimineata plecarii a murit, ceea ce a facut sa ma trezesc la 7 dimineata cu bagajele facute, dar cu nicio masina ca sa pot pleca in vacanta. Dupa multe telefoane, am reusit sa facem rost de la un var de-al sotiei de un Peugeot mai vechi decat o Dacie si care era vai mama lui, se desumfla o roata, cauciucurile varza, abia mergea, dar cu 60 la ora ne-a dus pana in partea cealalta a tarii, la Straja, unde ne-am bucurat cateva zile de zapada.

Deci Ramona are mare dreptate, „masina ideala este cea care te duce din punctul A in punctul B atunci cand ai nevoie, fara sa te lase la greu. Nu conteaza ca este trabant, oltcit, skoda sau ferrari.

2 comments

Comments are closed.