Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [27]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta a fost clar dominata de articolele dedicate evenimentului organizat de mine, si anume, Prahova Bloggers Cars Challenge 2012. S-au scris inca o serie de articole de catre cei dornici sa participe la acest eveniment, dar si o avalansa de articole foarte frumoase imediat dupa eveniment. Articole care m-au luat prin surprindere, pentru ca niciodata nu i-am vazut pusi pe treaba si sa scrie atat de repede dupa un eveniment. Nici nu am ajuns bine acasa, dupa ce am strans lucrurile, ca erau deja publicate 4 articole. Felicitari pentru asta!  In afara de PHBCC, s-au mai intamplat si alte lucruri in Prahova. La Ploiesti a sosit un mare avion, un avion cu blog, iar povestea calatoriei lui a fost urmarita si comentata de catre bloggerii din Ploiesti. Au comentat si despre rezultatele de la bac de anul acesta o parte din ei, iar la final am gasit un link deosebit care, desi nu e tocmai in planurile retrospectivei, merita din plin citit si il recomand.

In cea de-a doua saptamana de la anuntarea evenimentului Prahova Bloggers Cars Challange, s-au mai inscris inca 12 bloggeri. Oarecum teoretic s-au inscris, pentru ca unii dintre ei nu vroiau nici in ruptul capului sa pana mana pe manete, ci doar sa participe la eveniment. Astfel, au prezentat evenimentul urmatorii: Catalin Cristache, Cristian Loloiu, Mihnea Beldescu, Ana Musat, Eduard Bindila, Rares Fogas, John Cristea, Carmen Bratu, Livia Iusan, Tiberiu Iorga, Andrei Terecoasa si George Dinca.

Despre cum a fost la PHBCC, au scris din nou bloggerii din Prahova, avand, asa cum am spus si mai sus, o avalansa de articole cu impresii pozitive post-eveniment la  Bogdan Doicin, Nicolae Mihalcea, Livia Iusan, Ana Musat, Carmen Bratu, Eduard Bindila, Vienela Sas, Bogdan Simion, Marin Apostol, Vali Ovidiu, John Cristea, Andrei Terecoasa si Adrian Rotaru. Probabil mai urmeaza si altele in cursul saptamanii 28.

Despre povestea avionului sosit la Ploiesti, s-a vorbit mult pe twitter, dar s-au si scris cateva articole interesante la Vali Negoita, Silviu si Catalin Cristache.

Si, pentru ca s-au anuntat rezultatele la BAC 2012, bloggerii din Prahova au avut si ei cate ceva de spus despre asta, ba chiar si eu as avea ceva de spus, dar nu stiu daca voi avea timp, asa ca va invit sa cititi la Livia Iusan, Ana Musat, George Dinca si Marius Cucu ce au avut de spus despre asta.

La final, un articol care merita din plin +1, de fapt nu articolul, ci fimuletul descoperit de Iorga Tiberiu si postat la el pe blog.

3 comments

  1. Inca o data felicitari pentru phbcc si multumesc pentru invitatie. Apreciez efortul depus de tine in organizarea acestui eveniment.

  2. @Andrei Si totusi esti cel mai in masura pentru ca tu ai dat bacul anul asta nu acum 20 de ani ca sa spun cum era pe vremea mea …

Comments are closed.