Castigatorul concursului: Timpul si tehnologia

Posted by

digipedia_ro Raspunsuri foarte interesante la acest concurs, dar ce am observat este faptul ca majoritatea dintre voi ati dat vina pe tehnologie, datorita lipsei de timp si a managementului prost al timpului. Si eu stau foarte prost cu timpul, dar sunt foarte constient ca de fiecare data tehnologia m-a ajutat sa-mi cumpar timp si nu mi-a mancat din timp.

E alegerea voastra daca stati sau nu la computer si cat de eficient folositi timpul petrecut la el. Sa presupunem ca inainte scriati scrisori, stateati la coada la posta, apoi asteptati saptamani pana venea raspunsul. Acum puteti sta doar 5 minute la computer ca sa trimiteti acea scrisoare. E doar un exemplu, desi pot gasi mult mai multe. Sunt de principiul ca tehnologia ne ajuta si ca nu ea se face vinovata daca stau ca boul 10 ore pe zi la tv.

Revenind la concurs si la castigatorul acestuia, cred ca cel mai potrivit raspuns l-a dat Emil Calinescu si pentru asta merita sa castige ceasul digital de birou. Felicitari si nu uitati, maine ne reauzim cu un nou concurs.

Felicitari si asteptam sa ne contactezi, pentru a vedea cum poti intra in posesia premiului.

One comment

Comments are closed.