Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [46]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta a fost dominata de mai multe evenimente, printre care si marea deschidere a mall-ului Ploiesti Shopping City. De asemenea, am vazut o campanie pentru Brain Host, o firma locala de hosting cu impact chiar si in alte blogosfere. Ma gandesc daca vor aparea bloguri de turism in curand in blogosfera ploiesteana, avand in vedere ca avem cativa bloggeri pasionati de subiect si chiar se plimba pe la targuri de genul. Am mai aflat ca o aplicatie care imi e atat de utila si-a extins zona de acoperire si asupra Ploiestiului, este vorba de  aplicatia Transport Urban, care pune acum la dispozitie si hartile traseelor mijloacelor de transport in comun pentru orasul Ploiesti. Si bonus, la final, daca inca mai doriti sa mergeti la Netcamp, inca mai e timp sa obtineti o invitatie de la mine sau de la Radu.

Dupa cum spuneam, lansarea Ploiesti Shopping City a fost evenimentul care a marcat saptamana, atat in blogosfera, cat si in urbe, in general. Cativa bloggeri au fost invitati la lansare si au scris primele impresii despre mall. Puteti citi articole la Ana Musat, Nicolae Mihalcea, Adrian Rotaru si Haotik (ca de data asta a participat personajul si nu Dragos Schiopu la lansare). De asemenea, si Catalin Cristache a scris cate ceva despre lansare.

Al doilea eveniment care a circulat prin blogosfera a fost oferta de Black Friday de la BrainHost. Despre ea au scris Cristian Loloiu, Dragos Schiopu (adica eu), Nicolae Mihalcea, dar am intrezarit efecte ale influentei locale pana departe in alte blogosfere, astfel am gasit articole despre asta la Razvan Bucur si Pato Basil.

Despre targul de turism, puteti citi la Livia Iusan, desi eu ma asteptam sa aflu mai multe si despre cea de-a doua zi. Si asteptam sa mai vina cu astfel de articole, numai bune de retrospectiva.

La final, va invit sa testati aplicatia Transport Urban. Puteti citi despre ea, cateva cuvinte, la Bogdan Cojocaru, dar cel mai bine e sa o testati. Pe mine m-a ajutat de multe ori in Bucuresti si, pe deasupra, pot sa spun ca mi-a adus si ceva banuti in plus in buzunar, de aceea va spun ca ar fi una pentru aplicatiile pentru care as plati, daca ar fi pe bani.

Si sa nu uitam de invitatiile pentru Netcamp, puteti citi la Cristian Loloiu despre asta si, daca va grabiti, poate mai prindeti o invitatie de la mine.