Castigatorul concursului: Un Microsoft Laser Wireless 5000 pentru abonatii prin e-mail

Posted by

Initial am tiparit lista cu cei inscrisi in concurs pe niste foi pe care trebuia sa le tai in biletele si sa extrag castigatorul concursului chiar la blogmeet-ul avut aseara, am apucat sa tiparesc foile, 20 de pagini cu adrese de e-mail, mi-am dat seama ca imi ia o ora sa le tai si nu mai aveam timp asa ca am lasat-o balta. Si asa la ce discutii au fost aseara nu era loc de extragerea mea.

Asa ca m-am trezit azi dimineata ca nu am inca un castigator. Sa filmez imi era sila, softul care filmeaza ecranul ca sa fac extragerea pe random.org iar nu mai stiu cum se numeste, e undeva pe blog. Asa ca am zis sa incerc ceva mai inedit. Sa intreb lumea pe twitter si primul numar ales, in cazul in care era si un e-mail validat sa fie ales castigator.

Si asa m-am ales cu castigatorul de mai jos:

concurs haotik

9 comments

  1. Era sa zic ca ai castigat si tu unu dar acum mi-am adus aminte ca tu ai luat invitatii la film. Totusi daca imi servesti 20 de articole de acvaristica scrise de tine, continut unic iti dau unul.

  2. 175 eu sant ,nu-mi vine sa cred, am trimis datele mele, va multumesc !

  3. Cum intru in posesia premiului, prin curierat sau prin posta ? Va rog frumos sa imi dati mai multe detali. Va multumesc!

Comments are closed.